چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۵
کد مطلب: 36578
۱

اشتباه تربیتی که والدین در تربیت کودک مرتکب می شوند!

دکتر فاطمه منفرد پویا روانشناس گفت: بسیاری از ما در انتخاب همسر خود معیار های مختلفی داریم که به آن پایبند هستیم از جمله سلامت اجتماعی و روحی فرد است که بعد از ازدواج بسیار حائز اهمیت می باشد اما گاهی نوع تربیت هم تاثیر بسزایی در زندگی مشترک فرد می گذارد.
 
وی ادامه داد:‌ زمانی یک نفر می تواند نقش پدر و مادری را به خوبی ایفا کند که در ابتدا  هویت خود را شناسایی کند و از سردرگمی هایی که در این زمینه است خارج شود که در صورت دست نیافتن به این هدف قطعا در زندگی مشترک خود با مشکلاتی همچون عدم اعتماد به نفس، وابستگی به والدین خود و  نداشتن امنیت کامل در زندگی مواجه می شوند.
 
دکتر منفرد پویا تصریح کرد:‌ گاهی  برخی والدین بر این تصور هستند که اگر برای فرزند خود خانه مجردی یا برای تحصیل آنها خوابگاه بگیرند فرزندشان به تدریج مستقل می شود و بهتر می توانند از پس مشکلات زندگی خود بر آید اما این طور نیست و این موضوع در مورد تمام افراد صدق نمی کند چون گاهی مستقل شدن سبب خود سازندگی فرد نمی شود و گاهی در برخی افراد که هنوز به درک درستی از باور آن نرسیده اند این امر باعث فرو پاشی شخصیتیشان می شود. 
 
 وی در خصوص این که والدین مثل دوست با فرزند خود رفتار کنند،‌ اظهار کرد:‌ گاهی والدین تصور می کنند که اگر مثل دوست با فرزند خود رفتار کنند به آنها نزدیکتر می شوند و از بسیاری مشکلاتی که پیش روی فرزندشان است جلوگیری می کنند در صورتی که باید والدین در نقش خود به عنوان پدر و مادر ظاهر شوند تا در آینده فرزندانی مستقل بار بیاورند.
 
دکتر منفرد پویا خاطرنشان کرد:‌ والدین برای بهبود مسئولیت پذیری فرزندشان و پذیرش نقش همسری ، پدر و یا مادر بودن بایستی از همان لحظه ی اول کودک خود را طوری تربیت کنند که  اعتماد به نفس بالایی داشته باشد تا کودک در بزرگسالی بتواند مشکلات خود را رفع کنند، در واقع فرد باید از همان ابتدای کودکی به درستی تربیت شود تا  برای پذیرش فرزند دیگری در آینده  توانایی کافی را داشته باشد.
مرجع : باشگاه خبرنگاران migna.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!