جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۴
کد مطلب: 36683
۰
دبیر شورای عالی فضای مجازی هشدار داد

مواجه بودن نيمي از کودکان و نوجوانان با هرزه نگاری در فضای مجازی

به گزارش ایسنا، دکتر فیروزآبادی در همایش آسیب های اجتماعی فضای مجازی، فضای مجازی را یک فرصت استثنایی برای بشریت دانست و افزود: در دنیای امروز اداره شهرها و کشور بدون استفاده از ICTغیر ممکن است.وی طلاق، هرزه گرایی، اعتیاد اینترنتی، انزوا طلبی، افت تحصیلی و انحرافات اخلاقی را از جمله آسیب های اجتماعی ناشی از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد و با اشاره به مواجه بودن 50 درصد کودکان و نوجوانان با هرزه نگاری در فضای مجازی بر لزوم آموزش والدین و کودکان و نوجوانان برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی، اشتغال‌زایی، تحول اقتصادی و حل مشکلات حوزه آموزش از طریق بر طرف کردن شکاف آموزش با استفاده از این فضا بین شهر و روستاهای کشور را از جمله کارکردهای مثبت فضای مجازی عنوان کرد.

فیروزآبادی گفت: فناوری های جدید توسط کشورهای غربی و منطبق با نیازها و جوامع آن ها طراحی و تولید شده است که در حال حاضر باعث مشکل و آسیب های مختلفی شده است و برای ورود به کشور ما نیز هیچ گونه مجوزی از ما دریافت نکرده است لذا ما باید بیشتر به سمت انجام اقدامات ایجابی و آموزش برویم تا بتوانیم از آسیب های ناشی از آن پیشگیری کنیم.

فیروز آبادی اظهار کرد: تا به امروز ما نتوانسته‌ایم همه مردم را برای حل مشکلات ناشی از فضای مجازی بسیج کنیم و یکی از اقدامات ما باید بسیج همه مردم و دانشگاه ها برای حل مشکلات در این حوزه باشد.

به گفته دبیر عالی شورای فضای مجازی در کشور، باید در فضای عمومی آموزش والدین و فرزندان با استفاده از ظرفیت تشکل های مذهبی و دانشگاه ها، مساجد، مبلغان و حوزه‌های علمیه حوزه دولتی و نیز مطالعه و تحقیق و ایجاد ساختار مناسب در بهزیستی و آموزش و پرورش و رصد منطقه‌ای رفتار کاربران شبکه‌های اجتماعی توسط سازمان های مرتبط در استان ها به صورت جداگانه به منظور سیاست گذاری مناسب در دستور کار قرار گیرد.
فیروز آبادی نبود فرماندهی مناسب در حوزه فضای مجازی را یکی دیگر از مشکلات این حوزه دانست و گفت: در شورای عالی فضای مجازی به دنبال حل این مشکل هستیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!