پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۳
کد مطلب: 36743
۰
مدیرکل بهزیستی لرستان:

سلامت اجتماعی متولی مشخصی ندارد

به گزارش ایلنا، اسدالله حیدری ظهر روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته سلامت روانی و اجتماعی برگزار شد افزود: دستگاه‌های متعددی متولی امر سلامت اجتماعی هستند و بهزیستی یکی از این دستگاه‌ها است و این در حالی‌است که دستگاه‌های متولی باید قبل از ایجاد بحران در جامعه در این حوزه اقدام به پیشگیری کنند. 


وی اظهار کرد: نرخ بیکاری، میزان جرم، نرخ طلاق، نابرابری‌های اقتصادی و ... از جمله شاخص‌های مدنظر در حوزه سلامت اجتماعی محسوب می‌شوند و عوامل تعیین کننده سلامت اجتماعی را پذیرش مسئولیت اجتماعی، شناخت حق و تکلیف، احترام به محیط زیست است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در دولت تدبیر و امید نیز توسعه استان در دستور کار جدی قرار گرفته است، عنوان کرد: خوشبختانه استان لرستان هم اکنون در مسیر توسعه قرار گرفته است و بر اساس نظر سنجی‌های صورت گرفته امید به آینده در لرستان نسبت به گذشته خیلی بالا رفته است.

وی افزود:  استان لرستان با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایی که دارد مستعد توسعه است و این ظرفیت‌ها می‌تواند مسیر توسعه لرستان را تسهیل کنند.

مدیر کل بهزیستی لرستان به موضوع ارائه خدمات اجتماعی به جامعه هدف بهزیستی لرستان اشاره کرد و افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته امسال به طور حتم شاهد رشد قابل توجه ارائه خدمات اجتماعی به جامعه تحت پوشش بهزیستی خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه طی امسال رشد خدمات اجتماعی از جمله خدمات توانبخشی، مشارکت‌های اجتماعی، توانمندی مددجویان و ... در دستور کار ویژه بهزیستی لرستان قرار گرفته است گفت: امسال اجرای اقدامات موثرتر، کارآمدتر و عالمانه تر هم به لحاظ کیفی و هم کیفی در حوزه خدمات اجتماعی در دستور کار ما قرار گرفته است.

مدیر کل بهزیستی لرستان به اقدامات و برنامه‌های هفته سلامت طی امسال اشاره کرد و گفت: در این راستا برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی مهارت‌های زندگی و ارتباطی در استان در دستور کار بود به طوری‌که در این زمینه شاهد برگزاری ۲۲ کارگاه آموزشی در استان بودیم.

حیدری از برگزاری ۳۵ کارگاه آموزشی پیش از ازدواج طی هفته سلامت در لرستان خبر داد و تصریح کرد: همچنین ارائه خدمات مشاوره ای رایگاه در مراکز دولتی، ارائه خدمات توانبخشی رایگان، برگزاری کارگاه‌های سلامت روانی و اجتماعی و ... از دیگر اقدامات صورت گرفته طی این هفته بوده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم