شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۵ / ۱۸:۴۳
کد مطلب: 37669
۰

زنان بیش از مردان به مصرف مواد محرک رو می آورند

احمد حاجبی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روند رو به رشد اعتیاد در زنان نیاز به آسیب شناسی دارد و زنان در بین مواد اعتیدا آور ، بیشتر به مصرف مواد محرک رو می آورند که علل مختلفی دارد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اصلی ترین دلایل گرایش زنان به مواد محرک ، باورهای اشتباه آنان درباره موادمحرک است؛ زنان هنگامی که شروع به مصرف ترکیبات محرک می کنند اصلا با هدف مصرف مواد ، این کار را انجام نمی دهند بلکه بطورمثال می خواهند با استفاده از مواد محرک، وزن خود را کاهش دهند.

رئیس مرکز سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت ، ادامه داد: در برخی باشگاه های ورزشی -البته نمی خواهیم همه باشگاه های ورزشی را بدنام کنیم- و در برخی مراکز آرایش زنانه، ترکیبات محرک به عنوان کاهنده وزن و برای تناسب اندام به زنان معرفی و ارائه می شود. حاجبی به زنان هشدار داد که به هیچوجه به خاطر این باورهای اشتباه به سمت مصرف مواد محرک نروند .

براساس اين گزارش هم اکنون یک میلیون و 325 هزار معتاد در کشور بسر می برند که 26 درصد آنان به مواد صنعتی و محرک اعتیاد دارند و 10 درصد از مجموع کل معتادان کشور را هم زنان تشکیل می دهند. مواد محرک از طریق تاثیرگذاری بر نحوه ارتباط عصب ها عمل می کنند و موجب پدید آمدن حس خماری یا هوشیاری می شوند که برای نمونه می توان به نیکوتین، کوکائین، کافئین، ریتالین، اکستازی، حشیش و آمفتامین (شیشه) ، اشاره کرد.
مصرف مواد محرک عوارض جبران ناپذیری از جمله حالات خاص و نابهنجاری و رفتار پرخطر، افسردگی ، تخریب سیستم های عصبی و مغزی و گاهی مرگ دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی