جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۹
کد مطلب: 37739
۰

ارتقای دانشجو بر اساس امتیاز ازدواج دانشجویی اشتباه محض است

 سید مصطفی شیر یزدی استاد جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران ؛با اشاره به این که در یک جامعه سالم پیشرفت های اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی صورت می گیرد ، بیان کرد : آموزش پزشکی در حقیقت تقابل و تعامل بین استاد ، دانشجو ،  دانشگاه و مدیریت دانشگاه است.
 
وی درخصوص نحوه مدیریت دانشگاه برای آموزش هر چه بهتر به دانشجویان گفت : مدیریت دانشگاه با تدبیر و سیاست رو به رشد علی رغم تعویض مدیران و یا تغییر سیاست های کلان جایگاه خود را حفظ نموده و باعث افزایش این هدف و انگیزه می شود.
 
شیریزدی همچنین نقاط ضعفی را برای آموزش پزشکی کشور برشمرد و اذعان داشت :پذیرش دانشجو برای ورود به دانشگاه در یک سطح تقریبا مساوی صورت نمی گیرد و ارتقای دانشجویان به رده های بالاتر علی رغم امتحانات مکرر در یک شرایط تقریبا مساوی نیست.
 
استاد جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود : رقابت دانشجویان در شرایط تقریبا مساوی نیست و ارتقای دانشجو به رشته های تخصصی بر اساس امتیاز ازدواج دانشجویی اشتباه محض است.
 
شیریزدی با اشاره به این که آموزش پزشکی در سه دانشگاه سراسری ، آزاد ، بین المللی هرکدام با سطح توانایی و امکانات آموزشی و فردی متفاوت انجام می شود اظهار داشت : این در حالی است که خروجی هر سه آنها با یک کلمه دکتر به اسم افراد اضافه گردیده در حالی که سطح آموزش  هرکدام بسیار متفاوت است.
 
 وی افزود: هیچ بهایی به پایان نامه های دانشجویی در رده عمومی یا تخصصی داده نمی شود زیرا با بودجه ناکافی و حتی اکثرا با سرمایه حداقل دانشجو در حد چاپ یک پایان نامه  یا CD بوده و به اعتبار آمار و داده های آن نمی شود اعتماد کرد.
 
استاد جراحی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان این که هدف از آموزش پزشکی تربیت نیروهای متخصص در جهت بهداشت و درمان با توجه به نیاز های  جامعه است گفت :سلامت یک جامعه که شامل رفاه جسمی ، روحی و اجتماعی می شود در گرو این آموزش پزشکی است.
 
 وی در پایان یاد آور شد :آموزش پزشکی صحیح در یک جامعه با سیاست های ثابت و روبه رشد همراه با انتخاب مدیران دانشگاهی توانمند می تواند با فراهم کردن بستر مناسب برای استاد و دانشجو و امکان امید به آینده ای درخشان امکانپذیرباشد.
 
 
 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "