پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۳
کد مطلب: 37891
۱
برگزاری مسابقه مغز و شناخت

حضور نخبگان علوم شناختی و مغز در مدارس

حضور نخبگان علوم شناختی و مغز در مدارس

 میگنا: دبیر کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم شناختی معاونت علمی از برگزاری مسابقه مغز و شناخت در اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: علاوه بر آن طرح سفیران مغز و شناخت در دستور کار است که بر اساس آن دانشجویان نخبه فعال در حوزه علوم شناختی در مدارس حضور می‌یابند.

به گزارش ایسنا، رضا پناهی با اشاره به فعالیت‌های کمیته دانشجویی ستاد توسعه علوم و فناروی‌های شناختی معاونت علمی اظهار کرد: برای آشنایی دانشجویان رشته‌های مختلف با حوزه علوم شناختی در مراکز علمی سطح کشور، سمینارهای ترویجی بین‌رشته‌ای توسط این کمیته برگزار می‌شود که اسفند ماه سال گذشته نخستین سمینار این کمیته در دانشگاه تهران با حضور دانشجویان از سراسر کشور برگزار شد.

وی با بیان این که برگزاری 5 سمینار دیگر را تا پایان سال جاری در سطح کشور در دستور کار داریم، اظهار کرد: علاوه بر آن تشکیل انجمن‌های دانشجویی مغز و شناخت از دیگر برنامه‌ها این ستاد است که در این زمینه همکاری‌هایی‌ با وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم و تحقیقات برای تاسیس این انجمن‌ها شکل گرفته است تا این انجمن‌ها ابزاری برای ترویج علوم شناختی در قالب برگزاری سمینارهای ترویجی،کارگاه‌های تخصصی، دوره‌های پژوهش‌محور، چاپ نشریات تخصصی و حمایت از پایان‌نامه های دانشجویی باشند.

پناهی از برگزاری اولین مسابقه ملی مغز و شناخت خبر داد و یادآور شد: اسفند ماه سال جاری همزمان با برگزاری هفته آگاهی از مغز نخستین مسابقه ملی مغز و شناخت برگزار می‌شود و دانشجویان کلیه مقاطع و رشته‌های تحصیلی می‌توانند در این مسابقه بین رشته‌ای شرکت کنند.

وی همچنین درباره برگزاری مدرسه تابستانی علوم اعصاب شناختی گفت: این مدرسه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و پژوهشکده علوم شناختی 23 شهریور ماه به مدت یک هفته با هدف آشنایی دانشجویان با مباحث حوزه علوم اعصاب وعلوم شناختی برگزار می‌شود.

دبیر انجمن علوم اعصاب دانشگاه ایران اضافه کرد: طرح سفیران مغز و شناخت نیز بحث دیگری است که در این کمیته و با همکاری کمیته دانش‌آموزی ستاد، پیگیری می‌شود بر این اساس دانشجویان نخبه رشته‌های فنی و مهندسی، پزشکی و روانشناسی که در حوزه علوم شناختی پژوهش می‌کنند، جهت آشنایی دانش آموزان با این حوزه و اطلاع‌رسانی برنامه‌های دانش‌آموزی ستاد در مدارس حضور می‌یابند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "