چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۸
کد مطلب: 38248
۰

عوارض مسکن‌ "ایبوپروفن" چیست؟

عوارض مسکن‌ "ایبوپروفن" چیست؟
ايسنا: الهام آزادفلاح، با اشاره به این موضوع که مصرف بی‌رویه داروها همیشه باعث بروز عوارضی در بدن می‌شود، خاطرنشان کرد: "ایبوپروفن" دارویی است که برای تسکین علایم رماتیسمی، قاعدگی‌های دردناک، تب‌بر و ضددرد به کار برده می‌شود.

وی با بیان اینکه این دارو در دسته داروهای ضدالتهاب و غیراستروئیدی قرار دارد، افزود: عوارضی که برای این دارو در مصرف درازمدت آن گفته می‌شود عبارتند از، ایجاد خطر فشار خون و سکته مغزی است که فشار خون را بالا برده و سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

این کارشناس افزود: به طور کلی این نوع داروها که ایبوپروفن نیز در دسته آن قرار دارد، همگی باعث ایجاد فشار خون مقاوم در افراد می‌شود.

آزادفلاح تصریح کرد: همچنین از دیگر عوارض این دارو، ایجاد مشکلات گوارشی است که اگر با غذا مصرف شود عوارض را تا میزان زیادی کاهش می‌دهد.

کارشناس دارویی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان اظهارکرد: از دیگر عوارضی که این دارو دارد، افزایش خطر بروز بیماری‌های قلبی و اثر محدود کردن محافظت‌کنندگی قلبی داروی آسپرین است. کسی که بیماری قلبی دارد نباید این دو دارو را همزمان استفاده کند و اگر مجبور به مصرف همزمان شد، آسپرین باید چهار ساعت بعد از مصرف ایبوپروفین استفاده شود.

این کارشناس با بیان اینکه این دارو عوارض کلیوی نیز ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: مصرف این دارو برای بیمارانی که مشکل کلیوی دارند باید محدود باشد.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از حد همه داروها ایجادکننده عوارض است، گفت : مصرف یک تا دو عدد از این دارو در ماه مشکل خاصی ایجاد نمی‌کند.
آزادفلاح با بیان اینکه داروهای ترکیبی نیز وجود دارند که از سه داروی آپومورفین و ایبوپروفن و کافئین در یک کپسول استفاده شده است، گفت: این کپسول باعث بروز عارضه‌هایی می‌شود که موجبات ایجاد فشار خون و بیماری‌های کلیوی می‌شود و باید از این دارو اجتناب کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.