سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۷
کد مطلب: 38287
۱
رئیس کل دادگستری استان کردستان:

زندانبان‌ها به علوم روانشناسی، مذهبی و تربیتی مجهز باشند

زندانبان‌ها به علوم روانشناسی، مذهبی و تربیتی مجهز باشند
به گزارش میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، علی‌اکبر گروسی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل زندان‌های کردستان که با حضور جمعی از مسؤولان استانی و کشوری در مجتمع ایثار سنندج برگزار شد، اظهار کرد: سازمان زندان وظیفه مهمی در دستگاه قضایی به عهده دارد و آن هم اعمال مجازات حبس است که به دلیل پیچیدگی که دارد باید به نحو دقیق انجام شود.

وی افزود: زندانبان‌ها باید مجهز به علوم تربیتی، روانشناسی و علوم مذهبی باشند، زیرا با انسان‌ها در ارتباط هستند و باید بدانند که چه رفتاری با این افراد داشته باشند.

گروسی با اشاره به اینکه همه انسان‌ها یکرنگ نیستند و سلایق و علایق انسان‌ها متفاوت است، خاطرنشان کرد: زندانبان‌ها در نوع رفتاری که با مددجویان انجام می‌دهند، باید بدانند که وظیفه و رسالت سنگینی برعهده دارند؛ زیرا مددجو برای اصلاح و تربیت وارد زندان می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کردستان اضافه کرد: افرادی که گرفتار زندان می‌شوند، در واقع دارای خانواده هستند و علاوه بر عذابی که این افراد در داخل زندان می‌بینند؛ خانواده‌های آنان نیز دچار ناراحتی هستند و باید سازمان زندان‌ها هم به درون زندان و هم به برون آن توجه ویژه‌ای داشته باشد.

گروسی توجه به رشد تربیتی و فضائل اخلاقی زندانیان را مورد تأکید قرار داد و افزود: زندان‌های ما در نظام اسلامی باید به حفظ شرافت و کرامت انسان‌ها کمک کنند و معاد و آخرت را مدنظر قرار دهند.

وی از زندان‌های نظام اسلامی به عنوان دانشگاه یاد کرد و گفت: افرادی که وارد زندان‌ها می‌شوند، هم باید تربیت ببینند هم تعلیم و بتوانند تحصیل کنند و این افتخاری برای نظام اسلامی است که زندان‌ها را محلی برای تعلیم و تربیت و اصلاح زندانیان قرار داده است.

وی اضافه کرد: این اقدام نظام اسلامی در نگاه تعلیم و تربیتی و اصلاحی به زندان‌ها در واقع پاسخ کوبنده‌ای به مدعیان حقوق بشر است تا این افراد بدانند که نظام اسلامی همواره پشتیبان مردم و افراد آسیب‌پذیر است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان در پایان، از خدمات مدیرکل زندان‌های استان به خاطر خدمت صادقانه‌ای که به استان کردند؛ تقدیر و تشکر کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن