پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ / ۰۸:۳۹
کد مطلب: 39044
۱

این مشاغل موجب ایجاد ناباروری در مردان می شود!

این مشاغل موجب ایجاد ناباروری در مردان می شود!
سعید آراسته متخصص اورولوژی گفت: ناباروری در آقایان گاهی علل ناشناخته ای دارد که شایع ترین علت قابل اصلاح آن واریکوسل است و با جراحی درمان می شود. 
 
وی در خصوص عوامل ایجاد ناباروری درآقایان اظهار داشت: مسائل شغلی مثلا در کسانی که در محیط های گرم کار می کنند یا با فرآورده های شیمیایی مانند چرم یا چسب و دود ناشی از فلزات در ریخته گری ها برخورد دارند، می توان در ایجاد این عارضه تاثیر چشمگیری داشته باشد.
 
این متخصص اورولوژی بیان کرد: اساسا فرآیند تولید هورمون مردانه در محیط های گرم آسیب بیشتری می بینند، مثلا گذاشتن لپ تاپ بر روی پاها یا پوشیدن شلوارهای تنگ می تواند موجب بالارفتن دمای نسبی بدن شود، همچنین نشستن زیاد در محیط های گرم مانند سونا می تواند در برخی افراد موجب اختلال در باروری و در افراد مستعد به ناباروری این عارضه را تشدید کند.
 
برخی از بیماری های عفونی مانند اوریون که در کودکی در فرد ایجاد شده دربزرگسالی می تواند در روند باروری اختلال ایجاد کند.
 
عوامل محیطی مانند دود سیگار  و قلیان که بسیار فراگیر شده نقش مهمی در اشکالات باروری ایجاد می کند، همچنین مصرف مواد مخدر می تواند در تولید هورمون مردانه اختلال جدی ایجاد کند.
 
این متخصص اورولوژی افزود: برخی عفونت های که در دوران بزرگسالی ممکن است ایجاد شود، مانند عفونت های مجاری ادراری و تناسلی به صورت های مختلف می تواند منجر به ایجاد ناباروری شود.
 
آراسته گفت: برخی بیماری های مادرزادی یا عارضه های تحتانی که با درد ناگهانی و شدید ایجاد می شود با مراجعه سریع می تواند به درمان بیمار کمک شایانی کند.
 
برخی بیماری های سیستماتیک و فراگیر در افراد مانند برخی سرطان ها می تواند در عملکرد باروری آقایان اختلال ایجاد کند. همچنین شیوه درمان این بیماری ها مانند شیمی درمان و پرتو درمانی موجب تشدید عوارض ناباروری می شود.
 
این متخصص اورولوژی اظهار داشت: بسیار اهمیت دارد که فردی که به سرطان و بیماری های فراگیر مبتلا می شود قبل از شیمی درمانی و پرتودرمانی برای فریز اسپرم اقدام کند زیرا ممکن است پس از این درمان ها قدرت بارکری را از دست دهد.
 
در برخی موارد نادر افراد به دلیل اختلال در ساختار ژنتیک و کروموزوم ها دچار اختلال در باروری می شوند که درمان سخت و گاه غیرممکن دارند. 
 
بیش از 90 درصد موارد اختلال در باروری آقایان قابل درمان هستند که با اصلاح سبک زندگی مانند بهبود شرایط تغذیه ای، افزایش فعالیت بدنی و اجتناب از فعالیت های آسیب رسان ممکن می شود.
 
این متخصص اورولوژی در خصوص اهمیت اصلاح تغذیه برای درمان ناباروری اظهار داشت: آقایان باید از تمام گروه های مواد غذایی استفاده بکنند، همچنین مصرف پروتئین کافی مواد غذایی مانند گوشت و لبنیات و استفاده فراوان از میوه ها و سبزیجات باعث بهبود روند باروری می شود.
-

باشگاه خبرنگاران
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ