جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵ / ۱۹:۱۲
کد مطلب: 39367
۱
با حضور ۱۲۰۰ متخصص در تهران؛

پنجمین کنگره علوم اعصاب بکار خود پایان داد

پنجمین کنگره علوم اعصاب بکار خود پایان داد

میگنا: دکتر علی یونسی روز جمعه در مرکز همایش های رازی تهران، اظهار داشت: پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حضور جمع کثیری از متخصصین علوم اعصاب از سراسر کشور و متخصصینی از کشورهای فرانسه، ترکیه و چین به کار خود پایان داد.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در این کنگره بیش از ۵۰ پانل تخصصی با موضوعاتی چون سکته مغزی، اعتیاد، حافظه و یادگیری، توجه و بینایی و عملکردهای سیستم عصبی مورد بحث و بررسی متخصصین علوم اعصاب قرار گفت که جدیدترین و آخرین دستاوردها ارائه شد.

یونسی ادامه داد: یکی دیگر از برنامه های این کنگره حضور محققین جوان کشور بود که به ارائه جدیدترین کارهای شان پرداختند و از بهترین محققین جوان در این کنگره تقدیر شد و جوایزی با عنوان جایزه «اهوازی» که از دانشمندان قرن پنجم هجری در علوم اعصاب بود، اهدا شد.

وی به حضور بیش از ۱۲۰۰ متخصص علوم اعصاب در کنگره اشاره کرد و گفت بیش از ۳۰۰ سخنران و ۴۵۰ پوستر در این کنگره ارائه شد و به ۵ نفر از بهترین پوسترها تقدیر شد.

دبیر علمی بخش پایه کنگره ادامه داد: یکی از موضوعاتی که برای اولین بار در این کنگره مورد بحث قرار گرفت بخش درمانی نوروفیدبک و ارائه و اختیار آزاد بود.

وی اهمیت علوم اعصاب شناختی را دیدگاه  سلامت گفت: با پیشرفت های اخیر فناوری که اتفاق افتاده نشان داده شده که رفتارهایی که ما داریم با ساختار هایی که در مغز مان است و ژنتیک مان ارتباط دارد.

یونسی افزود: علوم اعصاب به دنبال پاسخ این سئوال است که چطور می توانیم تغییرات ساختاری و عملکردی در مغز را با بیماری های مختلف ارتباط دهیم و کمک کنیم به اینکه سیستم اعصاب مرکزی بتواند در مقابل مشکلاتی که برایش پیش می آید نظیر بیماری های آلزایمر، پارکینسون، اسکیزوفرنی، افسردگی و... مقاومت کند.

پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی که به مدت سه روز در مرکز همایش های رازی تهران برپا بود، روز جمعه بکار خود پایان داد.
ورود به کانال میگنا

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.