چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵ / ۱۰:۳۶
کد مطلب: 39659
۲
۲

جایگاه روان شناسی بالینی در وزارت علوم است

جایگاه روان شناسی بالینی در وزارت علوم است
به گزارش میگنا دکتر حسین سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب تاکید کرد: به شدت با انتقال رشته‌های روان شناسی به خصوص "روان شناسی بالینی" به وزارت بهداشت مخالف هستیم چرا که فکر می‌کنیم مبنای این رشته در علوم انسانی ریشه دارد و نیازمند فضاهای شناختی است که این فضاها در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم فراهم است.

وی در ادامه تصریح کرد: انتقال رشته‌ "روان شناسی بالینی" به وزارت بهداشت به این معنا است که درمان‌های روانشناختی افراد بیمار به نوعی دارومحور و مبتنی بر شناخت فیزیولوژی است. در حالی که ما معتقد هستیم این نوع تفکر می‌کند بر اساس درمان‌های شناخت‌محور و مبتنی بر فرآیندهای شناختی صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با تاکید بر اینکه رشته "روان شناسی بالینی" باید به شیوه گذشته در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم تدریس شود، گفت: ما دانشگاهیان معتقد هستیم شیوه، روش و بنیاد معرفت‌شناختی روان شناسان کاملا با حوزه‌های پزشکی و درمانی متفاوت است و باید متفاوت نیز باقی بماند و این امکان در صورتی فراهم است که در دانشگاه‌ها و بر اساس برنامه‌های متفاوت تدریس شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پریا شکوهی
Iran, Islamic Republic of
;کاشکی واقعا دلیل اصلی مخالفت معلوم بود.چرا که این انتقال معقولانه هست.و زیر ساختها هم در وزارت بهداشت درست هست چرا که وزارت بهداشت در دوره های متعدد چه در مقطع ارشد چه دکتری گزینش دانشجو داشته و دارد.روانشناس باید دوره های عملی را در بیمارتان بگذراند تا عملکردی مناسب در تشخیص و درمان داشته باشد.د
آرمینا
Iran, Islamic Republic of
خدمت جناب آقای دکتر سلیمی عرض سلام وادب دارم جناب دکتر واقعا یک نفر روانشناس که فارالتحصیل می شود وجذب کار جهت ارائه خدمت هیچ چیز در چنته ندارد چرا که مشتی محفوظات از کتاب ها ونظریه هاست که جنبه کاربردی ندارد ولی اگر روانشناسی به حوزه ورزارت بهداشت انتقال پیدا کند حداقل بربالین چند بیمار میرودحداقل یک بیمار رامی بیند تا قبل ازاینکه جذب بازار کار شود من نمیدانم این چه تعصبی است ؟؟؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی