شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ / ۱۷:۳۴
کد مطلب: 39780
۰
معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان:

رابطه بین دانشجو و استاد، ارباب‌و رعیتی نیست

رابطه بین دانشجو و استاد، ارباب‌و رعیتی نیست
‌به گزارش ایسنا، دكتر عباس قنبری عدیوی، در نخستین دوره بالندگی معاونان توسعه منابع و امور دانشجویی دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: باید زمینه‌های مختلف برای دانشجویانی که به تربیت نسل بعد می‌پردازند را فراهم کنیم و از این لحاظ که دانشگاه فرهنگیان نقش تربیت‌معلمان را عهده‌دار است، بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: اساس کار تعلیم و تربیت، تربیت یک شهروند خوب با جنبه‌های شخصیتی کامل است که می‌تواند به نقش‌آفرینی در جامعه به بهترین نحو بپردازد.

قنبری عدیوی ابراز کرد: رابطه بین دانشجو و استاد رابطه ارباب‌ و رعیتی نیست، بلکه معلم و دانشجویی است که باید حرمت دانشجو را نگه‌داریم و امنیت روحی و روانی وی را تأمین کنیم تا بتواند در تربیت نسل بعد بسیار واقف عمل کند و همان انتظار برخورد که با خود را داریم به همان‌گونه با دانشجو برخورد کنیم.

وی تصریح کرد: تلاش ما آشنایی بچه‌ها با حقایق زندگی است، خیلی از پردیس‌های دانشگاهی فرهنگیان امکانات لازم را ندارند و تفاوت‌های زیادی در مراکز دانشگاهی فرهنگیان وجود دارد که باید در جهت رفع مشکلات آن‌ها برآییم.

این مقام مسئول با بیان اینکه افتخار می‌کنم در تربیت‌معلم تحصیل‌کرده‌ام، عنوان کرد: سرانه مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور را باید افزایش دهیم و معلم باید با کتاب انس بگیرد که این امر عزم ملی را می‌طلبد.

وی در پایان گفت: باید از حالتی که فقط به دنبال برطرف کردن نیازهای اولیه در دانشگاه‌ها هستیم، برون بیاییم که برای رهایی از این فضا باید به سمت اندیشه سازی برویم و این توانایی در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!