چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۰
کد مطلب: 39789
۰

۲۰۰ راهنما و دستورالعمل بالینی توسط وزیر بهداشت ابلاغ می شود

۲۰۰ راهنما و دستورالعمل بالینی توسط وزیر بهداشت ابلاغ می شود

میگنا: به گزارش وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی با اعلام این خبر افزود: این اسناد در نشست کمیته راهبری تدوین راهنماهای بالینی در روز یکشنبه ۳ بهمن ماه ۱۳۹۵ توسط دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: اهمیت تدوین راهنماهای بالینی موضوعی است که سال ها مورد تاکید صاحبنظران نظام سلامت کشور است. در همین راستا نیز اقداماتی به صورت پراکنده در حوزه های مختلف صورت گرفته است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: باتوجه به اهمیت تدوین و به روزرسانی راهنماهای بالینی و تاثیر آن در ارتقای ابعاد مختلف نظام سلامت کشور، ضروری بود تا سیاستگذاری و برنامه ریزی این امر به صورت متمرکز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: بر همین اساس با دستور وزیر بهداشت، ساختاری ویژه برای پیگیری امور مرتبط با راهنماهای بالینی در وزارت بهداشت تشکیل شد. شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی به عنوان بالاترین مرجع سیاستگذاری در وزارت بهداشت تشکیل و جمعی از صاحبنظران حوزه های مختلف نظام سلامت به عنوان اعضای این شورا منصوب شدند.

رئیس کمیته راهبردی تدوین راهنماهای بالینی با بیان اینکه کمیته فنی تدوین راهنماهای بالینی به عنوان زیرمجموعه شورای راهبردی تشکیل شد، گفت: تدوین و اجرای راهنماهای بالینی را نمی توان منصوب به حوزه ای خاص در وزارت بهداشت دانست و در واقع بخش های مختلفی در این امر درگیر هستند.

وی افزود: دبیرخانه شورای راهبردی تدوین راهنماهای بالینی در دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استانداردها و تعرفه سلامت در زیر مجموعه معاونت درمان وزارت بهداشت قرار دارد و کار تدوین راهنماهای بالینی با همکاری دو معاونت آموزشی و درمان وزارت بهداشت پیگیری شد.

لاریجانی اظهار داشت: با تلاش همکاران شورای راهبردی و کمیته فنی و همچنین جمعی از اساتید برجسته دانشگاههای علوم پزشکی کشور تا کنون ۲۰۰ سند مرتبط شامل  راهنماها، سیاستها، استانداردها و دستورالعمل های بالینی تدوین و نهایی شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه اجرای راهنماهای بالینی نیازمند همکاری درون بخشی است گفت: در این نشست اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مدیران سازمان برنامه و بودجه کشور، اعضای شورای راهبردی، کمیته فنی، برخی از اساتید دست اندرکاران و اعضای شورای معاونین وزارت بهداشت حضور خواهند داشت و از نظرات آنها در زمینه اجرای راهنماهای بالینی بهره برداری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: نقش نهادهای خارج از وزارت بهداشت، مانند وزارت رفاه، مجلس شورای اسلامی، سازمان های بیمه گر در اجرای راهنماهای بالینی غیرقابل انکار است، برهمین اساس از هر یک از این نهادها فردی در شورای راهبردی حضور دارند و از نظرات آنها برای ارتقای راهنماهای بالینی بهره برداری می شود.

مرجع : مهر migna.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند