سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۰ / ۱۹:۰۹
کد مطلب: 3984
۲

حاجی بابایی: مشاوره؛ قلب پرورشی مدارس است

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مشاوره قلب پرورشی مدارس است گفت: مشاور باید صبغه دینی داشته باشد.
مهر: حمیدرضا حاجی بابایی عصر سه شنبه در گردهمایی معاونین پرورشی و تربیت بدنی ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار داشت: وظیفه ما این است که دانش آموز را طوری پرورش دهیم تا هر آنچه را که می خواهد، انجام دهد و طوری کار کنیم که علم های دین را بیافزاییم.  وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه مهمترین مسئله در دین ، ولایت است تصریح کرد: ما باید بتوانیم کاری کنیم که در مدارس علمی به پا شود که مهمترین نشانه حاکمیت خدا و نشانه قرآن کریم و رمز قبولی نماز و روزه و تمام روشنایی ها باشد.

حاجی بابایی افزود: من مربی پرورشی را موفق می دانم که دانش آموز را یک قدم به ولایت نزدیک کند و گاهی اوقات ما ملاک اسلام می شویم که افراد را جذب یا دفع کنیم. وی با اشاره به اینکه در تهران حدود 4 هزار دانش آموز نخبه داریم، گفت: بیش از 75 درصد دانش آموزان در آزمون استعدادهای درخشان نمره کافی را کسب می کنند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بعضی احکام الهی که تعطیل شده است را باید اقامه کنیم و به یقین بسیاری از مشکلات در نظام تعلیم و تربیت با مدیریت صحیح برطرف می شود و نباید همه چیز را به پول و امکانات تعمیم دهیم. حاجی بابایی تصریح کرد: فضای معاونتهای پرورشی به گونه ای است که به فرموده مقام معظم رهبری باید جهادی کار کرد و مربی پرورشی تمام شاخصهای نظام و جنگ و انقلاب را داشته باشد. وی با اشاره به اینکه باید نگاه نو به مسئله پرورشی در مدارس داشته باشیم افزود: مربی پرورشی باید نیازهای "من" واقعی دانش آموزان را تامین کند و ببیند فطرت او چه می طلبد تا او را هدایت کند. 
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مشاوره قلب پرورشی است، اظهارداشت: در مدارس ما مشاوره نسبت به دیروز باید بیشتر باشد البته به شرطی که آن را به طور صحیح اجرا کنیم همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آموزش و پرورش باید به کلی دگرگون شود.
وی گفت: 4 درصد دانش آموزان تیزهوش و 4 درصد نیز کند ذهن هستند که به ترتیب به مدارس سمپاد و استثنایی می روند و ما باید همه دانش آموزان را تحت پوشش مشاوره قرار دهیم.
وزیر آموزش و پرورش، نظام آموزش و پرورش تاثیرگذار را در استمرار آن دانست و افزود: دانش آموزان باید از پایه ابتدایی تا زمانی که دیپلم می گیرند در یک مدرسه تحصیل کنند و زیر نظر نگاه مشاور تربیت شوند. حاجی بابایی، معلم پرورشی را مدیر پرورشی مدرسه معرفی کرد و ادامه داد: مدیر پرورشی باید تمام عناصر مدرسه را هدایت کرده و آنان را با عمل صحیح خود تربیت کند.
وی گفت: ساختار جدید وزارت آموزش و پرورش تحول در همه زمینه هاست و باید به جایی برسیم که ستاد آموزش و پرورش با 500 نفر اداره شود.
آموزش و پرورش نیاز به کار شبانه روزی دارد. وزیرآموزش و پرورش با بیان اینکه 50 درصد بودجه قرآنی به آموزش و پرورش تعلق می گیرد، تصریح کرد: نوع نگاه ما به راهنمایی و متوسطه از نوع پرورشی است و باید نیروهای انسانی را در این زمینه آماده کنیم و به جایی برسیم که سه معاونت پرورشی در وزارتخانه و معاونت قرآن نیز داشته باشیم. به گفته وی، با پرورش 12 میلیون دانش آموز باید 12 میلیون ورزشکار داشته باشیم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند