جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۷
کد مطلب: 40019
۰

محکومیت چند نوجوان خرابکار به خواندن کتاب!

محکومیت چند نوجوان خرابکار به خواندن کتاب!

میگنا: یک قاضی در ویرجینیای آمریکا چند نوجوان خرابکار را که روی دیوار مدرسه تاریخی آفریقایی ـ آمریکایی‌ها گرافیتی نژادپرستانه کشیده بودند، به خواندن ۳۵ جلد کتاب و چند کار فرهنگی دیگر محکوم کرد.

«گاردین » نوشت: پنج نوجوان خرابکار که به کشیدن گرافیتی‌های نژادپرستانه و توهین‌آمیز روی دیوار مدرسه سیاه‌پوستان «اشبورد» اقدام کرده بودند، از سوی یک قاضی ویرجینیایی به خواندن ۳۵ جلد کتاب از جمله «رنگ بنفش»، «بادبادک‌باز» و «قصه ندیمه»، تماشای ۱۴ فیلم، دیدن دو موزه و نوشتن مقاله‌ پژوهشی محکوم شدند.
هدف این قاضی این بوده که آن‌ها درک بهتری از «جنسیت، نژاد، مذهب و تعصب» پیدا کنند. او درباره انگیزه خود از این تصمیم گفت: چون این پنج نفر، چند نوجوان خنگ بودند و هیچ یک از آن‌ها قبلا سابقه‌ای نداشتند. آن‌ها هرگز به دردسر نیفتاده‌اند. کاملا مشخص است که با انگیزه‌های نژادپرستانه این کار را نکرده‌اند. بیش‌تر از روی حماقت و نداشتن درک از جدی بودن کارشان، دست به این اقدام زده‌اند.
تمام ۳۵ کتابی که این نوجوانان محکوم به مطالعه آن‌ها هستند، درباره نژادپرستی، برابری جنسی، مذهب و جنگ نوشته شده‌اند. «رنگ بنفش» رمان معروف «آلیس واکر»، «قصه ندیمه» نوشته «مارگارت اتوود»، «بوته آزمایش» کتاب «آرتور میلر»، «پسر بومی» به قلم «ریچارد رایت»،‌ «مبارزه زیبا» نوشته «تا ـ نهیسی کوتس»، «هزار خورشید تابان» و «بادبادک‌باز» نوشته «خالد حسینی»،‌ «خورشید همچنان می‌دمد» اثری از «ارنست همینگوی»، «می‌دانم چرا پرنده قفسی آواز می‌خواند» از «مایا آنجلو» و «آبی‌ترین چشم» نوشته «تونی موریسون» جزو این فهرست هستند.
یکی از فیلم‌های این لیست هم «۱۲ سال بردگی»، فیلم برنده اسکار با بازی «مایکل فاسبندر» ‌و «چیوتل اجیوفور» ‌است. هر یک از این محکومان باید هر ماه یک گزارش کتاب‌ بنویسد و یا مروری بر یکی از فیلم‌ها. آن‌ها همچنین باید درباره پیامی که در نماد نازی‌ها پنهان است، مقاله بنویسند و از موزه هولوکاست و موزه تاریخ آمریکا بازدید کنند.
 
نظر شما چیست؟

مرجع : ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن