جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۱
کد مطلب: 40053
۱
معاون آموزشی وزیر علوم:

انتقال رشته روان شناسی بالینی را تکذیب می‌کنم

انتقال رشته روان شناسی بالینی را تکذیب می‌کنم
میگنا: دکتر مجتبی شریعتی نیاسر صبح امروز با حضور در یک برنامه تلویزیونی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد آموزش عالی و روند بازنگری رشته‌های تحصیلی در وزارت علوم با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجویان بدون کنکور هیچ مغایرتی با برنامه کیفی‌سازی وزارت علوم ندارد، خاطرنشان کرد: باورمان این است که پذیرش دانشجویان برعهده دانشگاه‌ها گذاشته شود به روند کیفی‌سازی در دانشگاه‌ها کمک می‌کند. همچنین که سال گذشته برای اولین بار آزمون دکتری را در اختیار خود دانشگاه‌ها برگزار کردیم اگرچه اکثر دانشگاه‌ها با این شیوه موافق بودند اما براساس قانون نتوانستیم آن را ادامه بدهیم. به طور کلی من معتقد هستم واگذاری پذیرش دانشجویان بخصوص در مقاطع ارشد و دکتری گام موثری در کیفی‌سازی آموزش خواهد بود.

دکتر شریعتی نیاسر تاکید کرد: در سال‌های 94 و 95 نزدیک به 6 هزار دانشجو بدون آزمون در دانشگاه‌ها پذیرفته شدند که 5 هزار و 400 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد توسط مراکز استعدادهای درخشان بوده است.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: آغاز هر حرکت جدیدی ممکن است با بروز برخی خطاها نیز مواجه باشد در زمینه پذیرش بدون آزمون دانشجویان در دانشگاه‌ها نیز ممکن است در برخی موارد برخوردهای سلیقه‌ای صورت بگیرد اما نکته مهم این است که باید درصد خطا را به نسبت تاثیر مثبت آن در سیستم بسنجیم. سال گذشته وزارت علوم بالغ بر 6 میلیارد تومان در راستای کیفی‌سازی و پذیرش بدون آزمون دانشجویان به هفت دانشگاه کمک کرد.

دکتر شریعتی نیاسر در پایان درخصوص آینده رشته روانشناسی بالینی نیز اظهار کرد: این رشته همچنان توسط کارشناسان و کارگروه ویژه‌ای که به این منظور تشکیل شده در حال بررسی است و هنوز هیچ تصمیمی درخصوص انتقال آن به وزارت بهداشت گرفته نشده است. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که تغییر مجری یک رشته لزوماً نمی‌تواند به کیفی‌سازی آموزش دانشجویان کمک کند باید عوامل منفی که مانع این کیفی‌سازی است را بررسی و در راستای رفع آن‌ها تلاش کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...