چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۴۵
کد مطلب: 40206
۱

گُل‌ قشنگی که باعث ایست قلبی می‌شود

گُل‌ قشنگی که باعث ایست قلبی می‌شود
به گزارش تسنیم، شاهین شادنیا - عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره گیاه خرزهره اظهار داشت: مسمومیت گیاهی با گیاه خرزهره خیلی شایع اتفاق می‌افتد و زیاد هم دیده می‌شود به این خاطر که بیشتر در دسترس شهروندان بیشتر قرار دارد.

وی ادامه داد: خیلی از افراد این گیاهان را در باغچه‌هایشان می‌کارند چون اعتقاد بر این است که گیاه خرزهره باعث می‌شود پشه‌ها از محیط منزل دور شوند. از این رو مردم این گیاه را در حیاط و یا باغچه‌های منزلشان می‌کارند؛ حتی این گیاه را در کنار خیابان‌ها و پارک‌ها نیز مشاهده می‌کنیم.

این متخصص سم شناسی در ادامه بیان کرد: تمام قسمت‌های این گیاه اعم از گل، دانه، برگ و ساقه اش حاوی یک ماده سمی است که روی بافت قلب اثر می‌کند، اثرات شبیه به دارویی مثل دیگوکسین را دارد که روی قلب اثر می‌کند و می‌تواند باعث ایست قلبی و ایجاد ضربانات نامنظمی در قلب شود و در نهایت منجر به مرگ افراد می‌شود.

رئیس بخش ای سی یو مسمومین بیمارستان لقمان حکیم خاطرنشان کرد: به همین خاطر ما توصیه می‌کنیم که اگر در باغجه منازلمان این گیاهان را داریم و یا اگر در پارکها می‌رویم و و این گیاهان را می‌بینیم؛ خیلی مراقبت کنیم بچه‌هایمان چون گل‌های قشنگی دارند این گل‌ها را بو نکنند و به دهانشان نبرند؛ چرا که این ماده فوق‌العاده سمی و کشنده است و درمان اختصاصی که باید برای آن انجام شود متاسفانه خیلی گرانقیمت است و هزینه بسیار بالایی دارد و بسیاری از موارد تا شروع درمان ممکن است زمان زیاد ببرد و ناخواسته منجر به مرگ افراد شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...