شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۴
کد مطلب: 40228
۰

مرکز جدید مشاوره دانشجویی در دانشگاه علوم بهزیستی ایجاد می شود

مرکز جدید مشاوره دانشجویی در دانشگاه علوم بهزیستی ایجاد می شود
به گزارش میزان، مسعود فلاحی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: این مرکز با بهره برداری از ساختمان جدید احداث شده در محوطه دانشگاه علوم بهزیستی راه اندازی می شود.

وی افزود: مشکل کمبود فضای فیزیکی هم اکنون در مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی مانند دیگر دانشگاهها وجود دارد اما آنچه که بیشتر سبب مراجعه کم به این مرکز می شود، وجود گروههای آموزشی روان شناسی، روانپزشکی، مشاوره و مددکاری در این دانشگاه و مراکز درمانی و توانبخشی دانشگاه است که برای حل بخشی از مشکلات دانشجویان، بطور مستقیم، خدمات مشاوره و بهداشت روان را ارائه می دهند.

فلاحی با اشاره به حجم کم مراجعه به مرکز مشاوره دانشجویی، نظر کمبود نیروی انسانی در این مرکز را رد کرد و افزود: با توجه به حجم مراجعات، نیروی شاغل در این مرکز کفایت می کند مگر اینکه فرهنگ مشاوره تا جایی ارتقاء یابد که افراد بدون مشکل نیز برای مشاوره های تحصیلی و ازدواج به این مرکز مراجعه کنند و با افزایش مراجعات نیاز به نیروی بیشتر برای پاسخگویی باشد.

وی به فعالیت نیروی مشاور در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی اشاره کرد و گفت: باید کار مشاوره برای کارشناسان ما تعریف شود و نگاه درمانی به مراجعه ها نداشته باشند و بیشتر بر روی برخورد مناسب با مسائل، کسب مهارت های اجتماعی و مدیریت استرس و خشم و مدیریت حل مساله تمرکز کنند و به دانشجویان آموزش بدهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: یکی از علت های مهم در بروز آسیب های اجتماعی بین دانشجویان، انتخاب رشته تحصیلی بدون آگاهی و بدون علاقه به رشته است. فرد وقتی وارد دانشگاه می شود، چون رشته تحصیلی خود را دوست ندارد، افت تحصیلی می کند و با افسردگی به سمت آسیب های اجتماعی پیش می روند.

وی با اشاره به این نکته که سیاستگذاری گزینش دانشجو در کشور در اختیار دانشگاه نیست، افزود: آنچه که در حوزه اختیارات ماست این است که اگر امکان تغییر رشته برای این دانشجویان نیست، باید امکان هماهنگی و کنار آمدن با شرایط را برایش فراهم آوریم و با توجه به اینکه این افراد آینده ای مبهم را پیش رو دارند ، با مداخلات روان شناسی و مشاوره ، مشکلات را به حداقل برسانیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...