جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۰
کد مطلب: 40540
۰

نشانه‌های ابتلا به اوتیسم در کودکان

نشانه‌های ابتلا به اوتیسم در کودکان
به گزارش میگنا، دکتر بهناز بهدادفر- روانپزشك در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: یکی از علائم ابتلا به اوتیسم در این کودکان حجم سر آنهاست، از بدو تولد سر آن‌ها ممکن است کوچک‌تر از سایر نوازادن باشد، اما از ۶ ماه تا ۲سالگی معمولاً حجم سر مبتلایان به اوتیسم به مرور افزایش یافته و در مقایسه با سایر کودکان از سر بزرگتری برخوردار می شوند.
وی از جمله نشانه های دیگر بیماری اوتیسم کودکان را قدرت تکلم و واکنش آنها نسبت به گفت و شنودهای اطرافیان دانست و گفت: اگر کودکی از ابتدای تولد عکس‌العمل چندانی نسبت به صداهای اطراف از خود نشان نمی‌دهد و واکنش طبیعی ندارد، باید به وجود این بیماری مشکوک شد و برای بررسی آن هر چه زودتر اقدام کرد.

کودکان مبتلا به اوتیسم معمولا نمی‌خندند و اشاره‌هایی که یک کودک طبیعی به اشیاء و محیط دارد، را کمتر دارند، علاوه بر آن هنگامی که دیگران با آن‌ها صحبت می‌کنند و یا می‌خندند، واکنشی از خود نشان نمی‌دهند.
برقراری ارتباط اجتماعی این کودکان ضعیف، رفتارهای آنها کلیشه‌ای و تکراری است، همچنین بازی‌هایی که کودکان سالم به صورت نمادین انجام می‌دهند یک کودک مبتلا به اوتیسم از انجام آن ناتوان است.
کودک مبتلا به اوتیسم علاوه بر تاخیر در تکلم ممکن است ناگهان صدای غیرطبیعی و نامفهومی را از خود درآورد، این کودکان تیک‌های عصبی داشته و یا گاهی پوست دست خود را می‌کنند. علاوه بر علائم ذکر شده این بیماری، کودکان مبتلا به اوتیسم گاهی دست به خودزنی هم می زنند،همچنین واکنش آنها نسبت به آسیب‌های جسمی مانند کودکان سالم نیست و ممکن است در مواردی که آسیب جسمی می‌بینند ، عکس العمل چندانی از خود نشان ندهند.
این کودکان هنگام معاینات بالینی بیحال و کم تحرک به نظر می رسند، روی پنجه پا راه می روند و در کل رفتارهای طبیعی ندارند، خطوط کف دست آنها غیرطبیعی است علاوه بر آن این کودکان مستعد بیماری‌های عفونی وتب‌دار نیز هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا