جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۵
کد مطلب: 40542
۱
به مناسبت روز جهانی سلامت depression let's talk

برگزاری همایش روز جهانی بهداشت با عنوان بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم

برگزاری همایش روز جهانی بهداشت با عنوان بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم
مدير کل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت از برگزاري همايش روز جهاني بهداشت در روز 20 فروردين با عنوان "بيا در مورد افسردگي حرف بزنيم" خبر داد.
-
-

به گزارش میگنا، دکتر احمد حاجبي با اشاره به فعاليت هاي دفتر سلامت رواني ، اجتماعي و اعتياد، دفتر آموزش و ارتقاء سلامت و دانشگاه علوم پزشکي کرمان در راستاي شعار سازمان جهاني بهداشت با محوريت بيماري افسردگي، گفت: به همين مناسبت همايشي در روز يکشنبه 20 فروردين با حضور و سخنراني مسئولان وزارت بهداشت و نماينده سازمان بهداشت جهاني در محل ستاد وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.

وي به تلاش گسترده حوزه معاونت بهداشت دانشگاه هاي علوم پزشکي سراسر کشور براي عملي شدن شعار روز جهاني بهداشت با هدف افزايش آگاهي عمومي پيرامون بيماري افسردگي، کاهش انگ اجتماعي پيرامون اختلالات روانپزشکي، ترغيب مبتلايان براي مراجعه و دريافت خدمات حرفه اي، و توصيه به اطرافيان و خانواده بيماران براي حمايت از افراد مبتلا اشاره کرد و افزود: در اين همايش نمادين، بر جايگاه اهميت پيشگيري و درمان اختلالات سلامت روان به ويژه بيماري افسردگي با هدف ارتقاي سلامت جامعه، از سوي بالاترين مقام و متولي سلامت در کشور تاکيد خواهد شد.
وي در پايان گفت: اين همايش يک سرآغاز براي 6 ماه فعاليت جدي و مستمر در اين عرصه تا روز جهاني بهداشت روان در مهر 1396 خواهد بود.
-
به مناسبت روز جهانی سلامت
افسردگی؛ بیماری روحی روانی که زیاد جدی گرفته نمی شود
افسردگی علاوه بر ایجاد مشکلات روحی و روانی، می تواند باعث ایجاد مشکلات جسمی زیادی از جمله تهوع، اسهال، دل‌ درد و سردرد شود. مشکل دیر به خواب رفتن یکی از عوارض افسردگی است، اگر به سختی به خواب می روید و یا این که به سختی از خواب بیدار می شوید، این علامت شما می تواند نشان دهنده ابتلا به افسردگی باشد. با این حال اگر به هر کدام از اختلالات خلقی ناشی از بد خوابی مبتلا شده اید، باید به دنبال پیگیری اصلاح الگوهای خواب باشید.

از دست دادن علاقه و لذت به امور روزمره از دیگر عوامل است، اگر به فعالیت های تفریحی و سرگرم کننده دیگر علاقه مند نیستید، این علامت هم می تواند نشان دهنده شروع یک اختلال خلقی باشد. میگرن، درد شدید در یک یا دو طرف سر یا همان ابتلا به میگرن، نشانه تجربه درجاتی از اضطراب و افسردگی است.

مطالعات نشان داده اند که استعداد مشترک در ابتلا به اختلالات اضطرابی، افسردگی و میگرن وجود دارد. میگرن و سردرد مزمن روزانه در افرادی که از اختلالات اضطرابی رنج می برند، شایع است. درد قفسه سینه را می توان از دیگر عوارض افسردگی نام برد، این درد می تواند با افسردگی ارتباط داشته باشد.

موسسه ملی بهداشت روان آمریکا اعلام کرده است که از هر 20 فرد مبتلا به بیماری های قلبی، 3 نفر افسرده هستند. در کل بیماران قلبی علائم بیشتر افسردگی را نسبت به سایرین از خود نشان می دهند. درد کمر، افراد افسرده، کمتر ورزش می کنند و کمتر به آنچه که می خورند، اهمیت می دهند. اگر شما به سلامتی خود اهمیت ندهید، دچار دردهای جسمی زیادی خواهید شد، از جمله درد مفاصل، عضلات و پشت. اگر هم درد مزمن داشته باشید، افسردگی آن را بدتر می کند. تغییر در اشتها، این علامت نیز نشانه اولیه افسردگی است.

کم خوری و پر خوری هر دو به یک اندازه با افسردگی ارتباط دارند. خستگی و بی حالی و احساس ضعف، یکی از علائم جسمی افسردگی است. اغلب خستگی و افسردگی، با هم در بدن یک فرد بروز می کنند، بنابراین سخت است بگوییم کدام یک زودتر ایجاد شده و کدام یک موجب بروز دیگری بوده است.
تغییرات وزن بدن نیز می تواند وابسته به عادات غذایی و میزان فعالیت بدنی باشد. برخی مواقع، افراد افسرده بیشتر از 12 ساعت می خوابند، در نتیجه فعالیت بدنی آنها کم می شود و به همین خاطر افزایش وزن پیدا می کنند. اگر هم در اثر کاهش اشتها، به اندازه کافی غذا نخورید، ممکن است کاهش وزن پیدا کنید. اگر شما دارای کاهش و یا افزایش وزن بی دلیل شدید، با پزشک خود صحبت کنید و ببینید این نوسان وزن به علت افسردگی است و یا بیماری دیگری.

مشکلات گوارشی، ناراحتی معده یکی از مشکلات شایع در افراد افسرده و یا مضطرب است. بزرگسالان دچار افسردگی ممکن است تهوع و یا اسهال داشته باشند. برخی از بیماری های گوارشی مانند: بیماری کرون، کولیت و یا زخم های گوارشی با استرس و افسردگی بدتر می شوند.
مرجع : ایرنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد