جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ / ۰۸:۰۸
کد مطلب: 40575
۱
۱

جذب ۱۱۴۰ کارشناس روان در مراکز بهداشتی کشور

به گزارش مهر، دکتر علی اکبر سیاری در مراسم روز جهانی بهداشت، اظهارداشت: در حوزه بهداشت اصل بر پیشگیری است. باید زمینه دسترسی مردم به خدمات فراهم شود و خدمات آسانتر، روان تر، ارزان تر در اختیار عموم قرار گیرد.

وی افزود: همانطور که اگر به گیاه آب نرسد پژمرده می شود، اگر انسان ها هم مورد توجه قرار نگیرند، در انزوا باشند و تعلق خاطر دیگران به خود را نبینند پژمرده می شوند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به شعار امسال روز جهانی سلامت که «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» نامگذاری شده است، گفت: یکی از مهم ترین مهارت هایی که هر انسان باید فرابگیرد ارتباط است. تبادل اطلاعات، افکار و احساسات بسیار مهم است و راه آن نیز گفتگوست و راه گفتگوی خوب نیز خوب گوش دادن است. گوش دادن از حرف زدن سخت تر است. با گوش دادن به طرف مقابل موجب ایجاد ادراک می شویم.

وی بیان داشت: روح ما نیاز به درک شدن دارد. اگر کسی حس کند که مورد درک قرار می گیرد روحش زنده می شود. برای همین شعار امسال به گفتگو تعلق گرفته است.

سیاری گفت: آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، بیکاری و فقر عوامل زیربنایی افسردگی هستند. برای همین ترند افسردگی در جامعه رو به افزایش است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به این که در بین اقشار مختلف، سالمندان، نوجوانان و جوانان آسیب پذیرتر هستند، گفت: افسردگی در خانم ها شیوع بیشتری دارد. افسردگی هم قابل پیشگیری و هم قابل درمان است. ابتدا باید جلوی روند افزایشی افسردگی را گرفت و سپس به فکر درمان بود.

سیاری خاطرنشان کرد: در طرح تحول سلامت ۱۱۴۰ کارشناس روان در کنار ۶ هزار پزشک جذب مراکز بهداشتی، درمانی شدند. مردم باید با مراجعه به این مراکز از این خدمات بهره مند شود.

وی افزود: اهداف سلامتی بدون بسیج عمومی، مشارکت مردمی و توانمندسازی عمومی قابل دستیابی نیست. ما باید یاد بگیریم که مهارت ارتباط و گفتگو پیدا کنیم، خشم خود را کنترل کنیم، تحرک، تغذیه و زمان استراحت خود را اصلاح و تنظیم کنیم.

سیاری اظهار داشت: مصرف مواد مخدر، روانگردان و الکل در شیوع اختلالات روانی موثر است. والدین نقش اول را در پیشگیری از این اختلالات دارند. نقش بعدی متعلق به دوستان، اقوام و آشنایان است. نقش سوم را هم انجمن های علمی، سمن ها و هیات های مذهبی به عهده دارند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان بیان داشت: همه باید یاد بگیریم که به جای این که پای هم را بکشیم دست همدیگر را بگیریم. به ویژه در این ایام که نزدیک انتخابات است نباید با بذرافشانی ناامیدی در جامعه، موجب شیوع افسردگی در بین افراد جامعه شویم، بلکه باید انتخابات را به صحنه امیدافزایی و شور و نشاط در جامعه تبدیل کنیم.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
کارشناس روان یعنی چی؟ همون روانشناسه؟
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند