پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ / ۰۹:۵۵
کد مطلب: 40615
۱

کوچ سن کنکور به دانش آموزان مقطع ابتدایی/ دوره فوق برنامه‌های بی فایده به سرآمده است

کوچ سن کنکور به دانش آموزان مقطع ابتدایی/ دوره فوق برنامه‌های بی فایده به سرآمده است
به گزارش میگنا فرهاد فلاحتی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص وجود تنوع مدارس در کشور و تاثیر آن بر روند نظام آموزشی کشور اظهار داشت: این تنوع به نظام آموزشی لطمه می‌زند و آسیب‌های روحی و روانی برای دانش آموزان و اولیای آن‌ها به همراه دارد.
وی ادامه داد: تنوع مدارس و آزمون‌های ورودی در نظر گرفته شده برای مدارس موجب شده تا کنکور از دوره متوسطه دوم به پایه ششم انتقال یابد و مسائل و درگیری‌های مربوط به تست‌زنی دانش آموزان را از سنین کمتر درگیر کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه زمان دوره‌های تست‌زنی و فوق برنامه‌های بی‌فایده به سر آمده و باید برچیده شود، گفت: دانش آموزان با هرنوع ضریب هوشی و توانایی باید در یک جامعه زندگی کنند و دلیلی بر قرنطینه کردن وتفکیک کردن آن‌ها وجود ندارد و این مرزبندی در مدارس سال هاست که در جهان از بین رفته است.

فلاحتی با اشاره به نظام آموزشی سایر کشور‌ها تصریح کرد: به عنوان مثال مدرسه‌ای در آلمان شامل هر گروه دانش آموزی اعم از نابغه تا استثنایی وجود دارد و با توجه به نوع اموزش‌ها و مهارت هایی که برای دانش آموزان درنظر گرفته شده است، اکنون جز برترین‌ها محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: تقلیل انواع مدارس به یک نوع مدرسه کاملا آرمانی است و وجود مدارس غیردولتی در شرایط کنونی آموزش و پرورش برای رفع تنگناهای مالی نیاز است، اما نباید تنوع به گونه‌ای باشد که شاهد رشد قارچ گونه این نوع از مدارس باشیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: به جای آنکه مدارس خاص را افزایش دهیم باید نوع آموزش‌ها در این مدارس بررسی و خدمات این‌چنینی برای دانش آموزان در تمامی مدارس دولتی ارائه شود در واقع باید مدرسه‌ای معمولی با خدمات برتر داشته باشیم و امکان رشد را برای تمامی گروه‌های دانش آموزی فراهم کنیم.
فلاحتی یادآور شد: کاهش تنوع مدارس نیاز به مدیریت جدی آموزش و پرورش دارد و باید به تدریج برای هماهنگی این کار تلاش شود که در چنین شرایطی قطعا رضایت بیشتر اولیا و دانش آموزان را هم در پی خواهد داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند