سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۶ / ۲۰:۳۸
کد مطلب: 40942
۱

توصیه های رئیس دانشکده طب سنتی به روزه داران

به گزارش ایرنا، حسین رضایی زاده در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران درباره تدابیر سبک زندگی در ماه مبارک رمضان افزود: تدابیر مهمی در حوزه سبک زندگی وجود دارد تا در ماه مبارک رمضان در کنار تزکیه نفس و پاکسازی روح، سلامت جسم نیز تضمین شود.


وی با اشاره به طولانی بودن ایام ماه مبارک رمضان امسال گفت: قرار نیست روزه داری و روزه گرفتن باعث آسیب جسمی و عوارض ناشی از آن شود، بنابراین تغییراتی در سبک زندگی لازم است.

رضایی زاده اظهار کرد: مفهوم روزه داری اعم از روزه جسم، چشم، دل، قلب و گوش است و باتوجه به اینکه بسیاری از افراد با حجم زیادی از اخبار و اطلاعات در فضاهای مجازی روز خود را می گذرانند، باید مراقب باشند تا روح و جسم خود را دچار آسیب، خستگی و کدورت نکنند.

وی اضافه کرد: ماه مبارک رمضان فرصت خوبی است تا کمی از فضای مجازی فاصله بگیریم و روزانه با خود خلوت کنیم و از گوشی های تلفن همراه دور باشیم تا در موضوعات مختلف خودمان فکر و تحلیل کنیم.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران خوردن سحری را جزو واجبات طبی دانست و افزود: برخی افراد برای اینکه مدت زمان بیشتری بخوابند، وعده سحری را حذف می کنند که این موضوع از نظر حکما و قدمای طب سنتی کاملا اشتباه است.

رضایی زاده گفت: بهتر است برای رفع عطش و غلبه بر خشکی بدن در طول روز، از شربت سکنجبین، گلاب و بیدمشک استفاده شود و خوردن چای و هندوانه در وعده سحر توصیه نمی شود.

وی افزود: استفاده از انواع خورشت های ایرانی برای ماه مبارک رمضان مناسب است و بهتر است از خورشت هایی استفاده شود که مواد غذایی ملین و رطوبت بخش مانند کدو و آلو در آنها استفاده شده است.

رضایی مصرف غذاهایی مانند آش و حلیم که حاوی روغن زیاد هستند را آزار دهنده دانست و گفت: بهتر است روزه داران از این نوع غذاها در ایام ماه مبارک رمضان کمتر استفاده کنند.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: قرار است در ایام روزه داری، روزه داران خوش اخلاق باشند. بنابراین توصیه می شود در طول روز با بوییدن گلاب خنک و یا معطر کردن فضای منزل و محیط کار این آرامش را بدست آورند.

وی توصیه کرد روزه داران به ویژه جوانان و افراد گرم مزاج و خشک مزاج، خواب روزانه داشته باشند که این خواب بهتر است نزدیک افطار نباشد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به افرادی که سابقه بیماری های خاص مانند دیابت را دارند، توصیه کرد برای جلوگیری از مشکلات و عوارض جسمی ناشی از روزه داری حتما با پزشک خود مشورت کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن