کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

۱۰ عامل مهم تخریب مغز

7 تير 1396 ساعت 10:59

مغز انسان به عنوان پیچیده ترین عضو بدن حدود ۲درصد وزن بدن را دارا می باشد .


ميگنا: مغر انسان در تمامی فعالیت های ارادی و غیر ارادی درگیر میباشد. احساسی که الان دارید، کاری که الان در حال انجام آن هستید و … شاید باور نکنید اما مغز انسان حتی در شکل گیری شخصیت شما نیز موثر می باشد. بنابراین اگر مغز درست کار کند شما می توانید زندگی خوب و متعادلی داشته باشد و اگر مشکلی در عملکرد آن باشد طبیعتاً نخواهید توانست زندگی خوبی داشته باشید.
مغز انسان بسیار نرم می باشد و ماهیت فیزیكی آن چیزی شبیه به كره نرم یا تخم مرغ خام می باشد. خلقت انسان به گونه ای است كه جمجمه از این ماده نرم محافظت می كند. اما كوچكترین ضربه ای كه به جمجمه وارد شود و آن را خدشه دار كند ممكن است صدمات جبران نا پذ یری به مغز وارد كند. پس مواظب جمجمه خود باشید!

اما براي مواظبت از مغز خود و تقويت عملكرد آن مي بايست هر چه سريعتر اين عادات بد را ترك كنيد:
۱) نخوردن صبحانه
اشخاصی که صبحانه نمی خورند، قند خونشان پایین می آید. باید بدانید که تنها منبع غذایی مغز، قند خون است. در نتیجه کاهش قند خون ، باعث تخریب و اختلال در عملکرد مغز می شود.

۲) بیش از حد غذا خوردن
در افرادی که بیش از مقدار مورد نیاز بدنشان، غذا مصرف می کنند، خون رسانی به مغز مشکل می شود و به همین جهت، قدرت فکری آنها پایین می آید.

۳) کشیدن سیگار
اشخاص سیگاری باید بدانند که سیگار کشیدن باعث جمع شدن و کوچک شدن مغز می شود و این عامل باعث به وجود آمدن بیماری آلزایمر(فراموشی) می گردد.

۴) مصرف کردن بیش از حد مواد شیرین
وجود قند اضافی در بدن، باعث توقف جذب پروتئین و سوء تغذیه ناشی از آن و در نتیجه انحطاط مغز می شود.

۵) آلودگی هوا
مغز بیشترین مصرف کننده اکسیژن در بدن می باشد. ورود هوای آلوده به بدن موجب کاهش اکسیژن بدن می شود و به همین علت توانایی مغز پایین می آید.

۶) کمبود خواب
خوابیدن باعث استراحت مغز می گردد. اگر کمبود خواب به مدت طولانی ادامه یابد، موجب تسریع مرگ سلول های مغزی می گردد.

۷) پوشاندن سر
هنگام خواب افرادی که با روسری یا کلاه می خوابند و یا به طور کلی سر خود را هنگام خواب می پوشانند، باید توجه داشته باشند که با این کار، دی اکسید کربن در بدن زیاد می شود و به نوبه آن اکسیژن در بدن کاهش می یابد و این خود باعث ناتوانی در عملکرد مغز می شود.

۸) کار کردن در بیماری
کار کردن زیاد یا درس خواندن در هنگام بیماری، ممکن است موجب کاهش کارآیی مغز و آسیب آن گردد.

۹) تفکر کم
فکر کردن باعث به جریان انداختن خون در مغز می گردد. کسانی که تمرکز و تفکر را کنار می گذارند، موجب کوچک شدن مغز خود می شوند.

۱۰) به ندرت صحبت کردن
بحث کردن و صحبت های عقلانی با افراد دیگر، باعث افزایش کارآیی مغز می گردد.


کد مطلب: 41235

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/41235/۱۰-عامل-مهم-تخریب-مغز

میگنا
  https://www.migna.ir