پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۱
کد مطلب: 41607
۲
راه اندازی مراکز خدمات مشاوره کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد

گشايش يك مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره در كرج

گشايش يك مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره در كرج
به گزارش ایرنا، وحید یعقوبی روز شنبه در آئین بازگشایی مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره این ناحیه واقع در جنب دبیرستان دخترانه شهید شرافت کرج افزود: در این مراکز به شهروندان خدماتی چون مشاوره تحصیلی، خانوادگی، روان‌سنجی، روانشناسی، روان‌پزشکی، مددکاری، اختلالات یادگیری ، انواع تست های هوش به دانش‌آموزان و خانواده هایشان ، فرهنگیان و سایر اقشار ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به اقشار مختلف جامعه، کاهش مشکلات تحصیلی و رفتاری دانش‌آموزان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی مراکز و هسته‌های مشاوره در کشور است.

وی به والدین توصیه کرد با توجه به پیچیدگی‌های روابط انسانی به دلیل تحولات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی همچنین کمک به افراد در مدیریت مسائل فردی، اجتماعی و شغلی و کمک به فرزندان در موقعیت‌های مختلف انتخاب مناسب از جمله رشته تحصیلی، شغل و ازدواج از مراکز مشاوره آموزش و پرورش استفاده کنند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرج اضافه کرد: مشاوران تخصصی در مراکز مشاوره نقش هدایت‌گری را داشته و برای کمک به مراجعان در حل مشکلات تحصیلی و رفتاری ، انتخاب رشته آگاهانه و آموزش مهارت‌های تحصیلی از جمله برنامه‌ریزی تحصیلی، شیوه‌های مطالعه، کنترل اضطراب و ... خدمات لازم را ارائه می دهند.

یعقوبی ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره خانواده را یکی از مهمترین فعالیت های انجمن اولیا و مربیان این در سطح استان های کشور ذکر کرد.

وی با اشاره به اینکه هدف مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده کمک به تعادل و استحکام کانون خانواده به منظور مشارکت بهینه در امر تعلیم و تربیت فرزندان است ادامه داد: در این مراکز مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، مذهبی، روان درمانی و روان سنجی با حداقل هزینه به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج نیز در این آئین گفت: خدمات راهنمایی و مشاوره از جنبه های مختلف فردی، اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است.
فرزاد شعبانی افزود: رسیدگی به مشکلات فردی دانش آموزان از نظر مسائل تحصیلی، انتخاب رشته تحصیلی، شغل و مسائل روانی و شخصی، از مواردی است که در حوزه خدمات راهنمایی و مشاوره قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: در جامعه نیز افرادی که به صورت های مختلف دچار مشکلاتی می شوند، می توانند با مراجعه به مراکز مربوط، از خدمات راهنمایی و مشاوره برخوردار شوند.
وی اضافه کرد: پیش بینی نیازهای جامعه و تأمین این نیازها مستلزم یک برنامه راهنمایی مجهز است لذا شناخت استعدادها و توانایی های فردی، هدایت این استعدادها در جهت رفع نیازهای جامعه، از مهم ترین خدمات راهنمایی و مشاوره است.

وی ادامه داد: ویژگی جامعه صنعتی، تحول ارزش ها و تنوع مشاغل است. رشد و توسعه صنعت و تکنولوژی، موجب از بین رفتن برخی مشاغل و به وجود آمدن مشاغل جدیدی می شود به همین دلیل راهنمایی افراد به سمت مشاغل مناسب با هدایت آنها به تغییر شغل با توجه به مشاغل جدید، یکی دیگراز خدمات راهنمایی است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی البرز نیز گفت: دومین مرکز ویژه ی مشکلات یادگیری ناحیه 1 کرج با پیگیری ها مختلف و مستمر افتتاح شد.
وی افزود: تا کنون 7 مرکز دولتی و 5 مرکز غیر دولتی ویژه مشکلات یادگیری برای خدمات دهی به دانش آموزان در مدارس استان البرز راه اندازی شده است .
وی هدف از راه اندازی مراکز ویژه مشکلات یادگیری را پیشگیری از افت شدید تحصیلی و درمان اختلالات یادگیری در حوزه های مختلف آموزش ذکر کرد. این دو مرکز مشاوره در فضایی به مساحت 500 متر مربع با هزینه ای بالغ بر 400 میلیون ریال بهسازی و تجهیز شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت