شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۶
کد مطلب: 41734
۱
قائم مقام وزیر بهداشت :

وجود محدودیت‌های فرهنگی برای آموزش روابط جنسی

وجود محدودیت‌های فرهنگی برای آموزش روابط جنسی
به گزارش میگنا دكتر ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با اشاره به سقط جنین گفت: راه اصلی درباره سقط جنین پیشگیری است. پیشگیری به معنی افزایش آگاهی و جلوگیری از رفتارهای پرخطر جنسی است. همچنین باید جوانان را به سمتی سوق دهیم که با هر فردی ارتباط برقرار نکنند.

وی ادامه داد: از طرفی برخی افراد به واسطه مصرف مواد روان‌گردان و آسیب‌های اجتماعی مانند فقر به رفتارهای پرخطر جنسی روی می‌آورند که در نهایت مجبور به سقط نیز می‌شود.

حریرچی با تاکید بر اینکه شرایط کلی جامعه باید برای ازدواج قانونی مهیا شود، گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از سقط جنین ایجاد شرایط و امکانات اقتصادی و فرهنگی برای ازدواج قانونی است.
وی با اشاره به مراکز غیرقانونی سقط‌ جنین گفت: همه این مراکز غیرقانونی در شرایط غیربهداشتی کار می‌کنند که منجر به آسیب‌های ثانویه نیز می‌شود. قائم مقام وزیر بهداشت گفت: در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و رفتارهای پرخطرجنسی که در نهایت ممکن است منجر به مواردی مانند سقط شود، رویکرد دو‌گانه‌ای وجود دارد. اول رویکرد پیشگیرانه و پرهیز از مسائل منجر به آسیب‌های اجتماعی است و رویکرد دوم کاهش آسیب است. یعنی اگر فردی رفتار پرخطر داشت سعی کنیم میزان آسیب به خود فرد و اجتماع را کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: بنابراین رویکرد اول وزارت بهداشت جلوگیری از سقط جنین و شرایط منجر به آن است و رویکرد دوم این است که اگر کسی از این مسئله آسیب دید، آن فرد را به شرایط سالم بازگردانیم.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به راه‌حل‌های کاهش آسیب گفت: مشاوره آموزشی، فرهنگی و روانی و آموزش درباره بیماری‌ها و عواقب رفتارهای جنسی پرخطر می‌تواند به کاهش این آسیب‌ها کمک کند. باید شرایط انتقال بیماری جنسی و در معرض آسیب بودن در این مسئله حل شود.

حریرچی درباره آموزش در زمینه ارتباط جنسی سالم و جلوگیری از رفتارهای پرخطر گفت: آموزش در این مسائل با توجه به شرایط فرهنگی و قوانین کشور با همکاری نهادهایی مانند آموزش و پرورش و مساجد در مناطقی که رفتارهای پرخطر وجود دارد، تا حدودی انجام شده است.
وی تاکید کرد: یک سری محدودیت‌های فرهنگی و نظرات متفاوت در این زمینه وجود دارد. به طور مثال اگر بخواهیم در حوزه رفتار جنسی حتی در سنین جوانی آموزش داشته باشیم، ممکن است افرادی مخالف باشند و بگویند، آموزش در این زمینه تبلیغ یا شیوع رفتار جنسی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!