چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۶ / ۰۸:۱۲
کد مطلب: 41772
۱
متخصص بیماری‌های قلب و عروق‌ مطرح کرد؛

افزایش توریسم‌ درمانی‌ در نظام سلامت ایران‌

افزایش توریسم‌ درمانی‌ در نظام سلامت ایران‌
زهرا ثانی‌ علیزاده متخصص بیماری‌های قلب و عروق‌ در سمینار تخصصی‌ کاربرد CAD-CAM و پرینتر‌های 3 بعدی‌ در جراحی‌های قلب و عروق‌ گفت: خوشبختانه‌ پرینترهای‌ 3 بعدی در جراحی‌های قلب و عروق‌ راه تشخیص‌ را باز کرده است و در این متد برای ایجاد تصاویر 3 بعدی‌ ابتدا‌ از روش‌های اولیه‌ تصویربرداری‌ نظیر‌ ام‌آر‌آی، اکو‌کاردیوگرافی‌ و سایر روش‌ها استفاده می‌شود که تصاویر خام و اطلاعات‌ به دستگاه‌هایی که پرینت 3 بعدی ایجاد می‌کنند ارسال می‌شود.

 وی در ادامه اظهار کرد: بسته به درخواست پزشک ارجاع دهنده‌، بیمار، اهداف درخواستی‌ درمان‌، اهداف درمانی و تشخیصی، جنس و برش‌ خاصی را برای پرینتر‌ در نظر می‌گیریم‌ تا در خصوص‌ بیماری‌های اولیه‌ و مداخلات‌ بعدی تصمیم‌گیری‌ انجام دهیم‌.

با توجه به اینکه‌ یکی از علل شایع مرگ و میر در کشور بیماری‌های قلب و عروق‌ است بهره‌مندی از روش‌ها و متدهای روز‌ تسهیلی‌ برای مداخله و تشخیص‌ زودهنگام‌ است که حالا با ورود پرینتر‌های 3 بعدی‌ می‌توانیم شاهد نتایج مطلوبی باشیم و با ورود این پرینتر‌ 3 بعدی به وزارت بهداشت‌ می‌توان گفت بسیاری از معضلات‌ تشخیصی‌ حل می‌شود که به همین دلیل نباید‌ بخاطر هزینه دستگاه‌ خدمات سلامت محدود شود.

امروز یک بیمارستان فوق‌تخصصی‌ میزبان پرینتر‌های 3 بعدی در جراحی‌های قلب و عروق است که خوشبختانه به دلیل کاربرد آن تعرفه بیمه در کتاب ارزش نسبی دیده شده است و با ابلاغ آن در هفته‌های آتی هموطنان‌ می‌توانند از تجهیزات روز دنیا بهره‌مند شوند.

 

ثانی‌ علیزاده‌ گفت: پرینتر‌های 3 بعدی‌ بسته به اهداف گوناگون بکار گرفته می‌شود که در بحث اهداف آموزشی‌ در سطوح دانشکده پزشکی، فلوشیپ‌ها، دبیرستان‌ها، آموزش بیماری‌ها کاربرد دارد‌ و با توسعه آموزش‌ها می‌توانیم در سال آینده مرجع آموزش‌های خاورمیانه‌ در ایران و در بیمارستان‌ امید باشیم‌.

 توریسم‌درمانی و ارائه خدمات سلامت به کشورهای همسایه‌ از عوامل ارتقاء سلامت و اقتصاد سلامت است که با توجه به توانمندی‌ پزشکان کشور و ورود تکنولوژی‌های پیشرفته و به موازات آن آموزش بکارگیری‌ از این تکنولوژی‌ها در بالین‌ می‌توانیم‌ از حیث‌ آموزشی در خاورمیانه‌ حرف زیادی برای گفتن داشته باشیم‌.

 وی گفت: پرینتر‌های 3 بعدی به عنوان یکی از تکنولوژی‌های درمانی در جراحی‌های قلب و عروق‌ کاری‌ نوین‌ در حوزه تشخیص‌ درمان حوزه قلب و عروق است که به تازگی‌ دنیا وارد آن شده است؛ خوشبختانه ایران در بحث‌ بالینی ورود پیدا کرده و امیدواریم در سال‌های آینده بسیاری از تکنولوژی‌ها از حوزه آموزش به درمان ورود پیدا کنند تا شاهد ارتقاء سلامت هموطنان‌ در کشور و ارتقاء موضوع توریسم‌درمانی باشیم.

 باشگاه خبرنگاران

 
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...