پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۷
کد مطلب: 41775
۱

عصبانی‌ها شادترند!

عصبانی‌ها شادترند!

به گفته آنها، آدم‌هایی که احساسات خود، به ویژه احساسات ناخوشایندشان مانند خشم و نفرت را بیان می‌کنند، افراد شادتری هستند. به باور آنها، تخلیه روان از احساسات منفی، احساس خوشبختی و شادی را به افراد تزریق می‌کند و به همین دلیل، آدم‌های برونگرایی که این احساسات ناخوشایند را در دلشان حبس نمی‌کنند، شادمانه‌تر زندگی می‌کنند.


نگذارید گرسنگی کلافه‌تان کند
درست است که محققان تخلیه احساسات منفی را راهی برای شاد بودن می‌دانند، اما تاکید می‌کنند که برای شاد بودن از این طریق، نباید خودتان را عامدانه عصبانی کنید. شما تصور می‌کنید پرخاشگر و عصبی شدنتان در این شرایط، حاصل تلقین کردن است؟ خیر! محققان می‌گویند شما این عادت را از اجدادتان به ارث برده‌اید. محققان، عصبی و پرخاشگر شدن در کمبود غذا را، راهی برای زنده ماندن انسان‌های اولیه می‌دانند. به گفته آنها، اجداد شما در زمانی که به غذا نیاز داشته‌اند، با کمک این احساسات انگیزه و توانایی بیشتری برای یافتن غذا پیدا و مادرانتان نیز با پرخاشگری، همسرانشان را به آوردن غذا مجبور می‌کرده‌اند. وراثت، تغییر رفتار در زمان افت قند خون را نسل به نسل، به آدم‌ها منتقل کرده‌است و به همین دلیل تلاش شما برای حفظ آرامش و خوب رفتار کردن در لحظات گرسنگی، اغلب ناکام می‌ماند. چراکه بدن شما، بعد از گذشت قرن‌ها، هنوز هم این رفتار را راهی برای بقا تصور می‌کند.


نگذارید قند خونتان افت کند

محققان توصیه می‌کنند که برای حفظ آرامش و سالم ماندن روان تان، از گرسنه ماندن طولاني مدت پرهیز کنید. آنها معتقدند که هله‌هوله‌های سالم، مثل مغزها، باید همراه همیشگی شما باشند و در نبود غذای کامل، با کمکشان احتمال فشار آمدن به روانتان را کمتر کنید.
گروهی دیگر از پژوهشگران، ثابت کرده‌اند که خوردن مغزها، نه تنها از ناگهان گرسنه شدنتان جلوگیری می‌کند، بلکه به حفظ سلامت قلب و پایین آمدن کلسترول بد خونتان هم کمک می‌کند. از نظر آنها کسانی که هر روز یک مشت از مغزهایی شبیه بادام را مصرف می‌کنند، عمری طولانی‌تر دارند و ب«خاطر کلسترول بالا، زندگی‌شان به خطر نمی‌افتد.

 
منبع: هفته نامه آتیه نو
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.