چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ / ۰۸:۱۹
کد مطلب: 42013
۱

ضرورت ایجاد مراکز جامع روانپزشکی در کشور

ضرورت ایجاد مراکز جامع روانپزشکی در کشور
به گزارش مهر، محمد نعیم امینی‌فرد با بیان اینکه توفیقات مناسبی در رابطه با ادغام خدمات بهداشت روان در سیستم شبکه بهداشتی و درمانی نداشته ایم، اظهارداشت: متاسفانه موفق نشدیم این موضوع را به شکل فراگیر و سازمان یافته در سیستم شبکه بهداشت اعمال کنیم.

وی با بیان اینکه بیماری روانی نوعی بیماری جسمی است و تفاوت ماهوی با سایر بیماری های جسمی ندارد، افزود: در عین حال به دلیل پاره ای رسوباتی که از قبل وجود و در عین حال رنگ علمی داشته تصور می شود این بیماری جنبه متافیزیکی دارد اگر چه نقش عادات فرهنگی و بیماری های خلقی و روانی غیرقابل تردید است و نمی توان مرزبندی مشخصی را قائل شد.

امینی فرد در مورد ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران روانی، گفت: در سطح دوم سیستم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز اول و دوم، مسئله بیماریابی فعال بیماری های روانی مدنظر قرار گرفت اما در عین حال کمبود تخت های روانپزشکی و درمانگاه های تخصصی در سطح های دوم و سوم به طور محسوس احساس می شود.

وی با بیان اینکه افسردگی جنبه های جسمی، سماتیک و همچنین تسهیل کننده دارد، تصریح کرد: وقتی جامعه ای شاد نباشد جنبه های سماتیک در افرادی که زمینه افسردگی دارند تشدید شده و همچنین مشکلات اقتصادی، بیکاری، اعتیاد و حاشیه نشینی نیز نقش عمده ای در بروز بیماری های خلقی و روانی دارند.

امینی فرد با یادآوری اینکه حدود ۲۱ هزار تخت طی ۴ سال به تخت های بیمارستانی افزوده شد، افزود: به طور قطع درصد مشخصی از تخت ها به بیماران روانی اختصاص پیدا می کند ضمن آنکه به طور منطقه ای نیاز است مراکز جامع روانپزشکی در مناطق مشخص به لحاظ قطب های درمان برای رسیدگی سریع به مشکلات بیماران روانی ایجاد شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با یادآوری اینکه مسائل اقتصادی نقشی مهم در عدم مراجعه بیماران به متخصان روانپزشکی دارد، گفت: رفع عوامل خطر برای جلوگیری از افسردگی و مشکلات روحی و روانی باید مد نظرقرار گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.