کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

9 دانه روغنی شگفت‌انگیز را بشناسید

بهداشت نیوز , 27 آبان 1396 ساعت 22:27

آگاهی از مزایای دانه‌های مغذی شاید تشویقتان کند تا بیشتر از قبل به مصرف آنها روی بیاورید. انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‌پروتئین، فیبر، آهن، ‌ویتامین‌ها و اسیدهای چرب امگا ۳ است.‌


به گزارش ‌webmd‌ در اینجا می‌توانید با ۹ دانه خوراکی که بهتر است هر روز آن‌ها را ‌در رژیم غذایی ‌خود بگنجانید، بیشتر معرفی شده است:‌
 
دانه‌های چیا: فقط دو قاشق غذاخوری از این دانه‌ها حاوی نزدیک به ۱۰ گرم فیبر است. دانه‌های چیا این دانه‌ها ‌سرشار از پروتئین، &zzwnj;چربی‌های امگا ۳، ، منگنز و فسفر است. دانه‌های چیا همچنین سرشار از آنتی ‌اکسیدان ها هستند. آنتی اکسیدان ها به مقابله با ‌تشکیل رادیکال‌های آزاد که موجب آسیب به مولکول‌های ‌سلولی، تسریع روند پیری و همکاری در بروز بیماری‌هایی از قبیل سرطان ‌می‌شود، می‌پردازند.‌
 
برنج قهوه‌ای: آنتی اکسیدان موجود در این برنج ۳۰ برابر بیشتر از برنج سفید است. برنج قهوه‌ای همچنین منبع ‌خوب فولات، منزیم، ‌فسفر، روی، ویتامین ب ۶ و نیاسین نیز به شمار می‌رود.‌
 
دانه کدو تنبل: سرشار از ویتامین ب، آهن، منیزیم، زینک و پروتئین است. پروتئین‌های تخمه کدو به میزان زیادی در ‌اسیدآمینه‌ای به ‌نام تریپتوفان متمرکز شده‌اند که باعث کاهش میزان استرس و اضطراب می‌شوند. این دانه‌ها ‌همچنین حاوی میزان زیادی از اسیدهای ‌چرب ضروری هستند که به سلامت رگ‌های خونی کمک می‌کنند و ‌کلسترول بد خون را پایین می‌آورند.‌
 
کوینولا: اگر به دنبال منابع پروتئین سالم هستید، کوینولا یکی از این گزینه‌ها است و در هر فنجان ۸ گرم پروتئین ‌دارد. کوینولا ‌همچنین سرشار از فیبر و آهن و یک منبع فاقد گلوتن محسوب می‌شود.‌
 
دانه‌های کتان: این دانه‌ها، منبع فیبرهای محلول هستند، میزان کلسترول را کاهش داده و باعث می‌شوند که ‌احساس سیری طولانی مدتی ‌داشته باشید. دانه کتان میزان قند خون را نیز کنترل می‌کند. دانه کتان حاوی میزان ‌زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت ‌چشم‌ها و مغز مفید بوده و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد.‌
 
شاه دانه: این دانه‌های ریز حاوی فیبرهایی هستند که برای سلامت قلب و سیستم گوارشی مفید هستند. شاه ‌دانه به دلیل دارا بودن ‌اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.
 
دانه‌های آفتابگردان: هر اونس از این دانه‌ها، نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین ‌E‌ را برطرف می‌کند. این دانه‌ها ‌همچنین سرشار از ‌چربی‌های سالم هستند. دانه آفتابگردان منبع فوق العاده ویتامین ب و فولات محسوب ‌می‌شود. این دانه‌ها از سیستم ایمنی و سلامت بدن ‌به خصوص در دوره بارداری حفاظت می‌کنند.‌
 
دانه کنجد: یک انتخاب هوشمند برای کاهش سطح کلسترول بد و تری گلیسیرید است، از ابتلا به فشار خون بالا ‌پیشگیری کرده و باعث ‌تضمین سلامت کبد می‌شود. دانه‌های کنجد به خاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین ‌E‌ ‌محافظ و تقویت کننده قلب و سیستم عصبی است.‌


 
 


کد مطلب: 42474

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/42474/9-دانه-روغنی-شگفت-انگیز-بشناسید

میگنا
  https://www.migna.ir