سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۶ / ۲۳:۴۴
کد مطلب: 42500
۱

چالش های حذف کنکور

چالش های حذف کنکور
میگنا: فرهاد فلاحتی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛ در مورد مسئله حذف کنکور و توجه به آن اظهار کرد: قانون حذف کنکور چند سال پیش در مجلس تصویب شده بود و اجرای آن به عهده وزارت آموزش و پرورش،‌ سازمان سنجش و وزارت علوم است که باید شرایط را به گونه‌ای رقم بزند که از فضای فعلی آزمون کنکور فاصله بگیریم.

 وی ادامه داد: ضعف برنامه‌ریزی و نبود زیر ساخت‌های مناسب موجب شده تا نه تنها کنکور حذف نشود بلکه به مقاطع پایین‌تر تحصیلی هم تسری پیدا کرده است و امروز شاهد آن هستیم که دانش‌آموز مقطع ابتدایی برای پذیرش در مدارس خاص الزام به شرکت در آزمون دارد.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه وجود کنکور باعث شده تا کتاب‌های متعدد کمک آموزشی و سود‌های نا متعارف حاصل از آن برای برخی افراد ایجاد شود که با برنامه‌ریزی مناسب و حذف این نوع از آزمون می‌توان به این مسائل پایان داد.

 فلاحتی تصریح کرد:وجود کنکور موجب شده تا بهداشت روانی خانواده‌ها و دانش آموزان به خطر بیفتد در حالی که می‌توان با برگزاری امتحانات نهایی، تاثیر معدل و پذیرش از طرف دانشگاه‌ها شکل کنونی آزمون کنکور را تغییر داد.

 بروکراسی‌ها اداری تحصیل در دانشگاه را دچار مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌ دانشگاه‌ها افزایش یافته و رقابت برای نوع دانشگاه مطرح است گفت: بروکراسی‌های اداری موجب شده تا دانش‌آموزان نتوانند رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند که می‌توان با اتخاذ روش‌های صحیح چنین مشکلاتی را بر طرف کرد.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: اکنون شرایط تحصیلی و وجود کنکور موجب شده تا دانش آموزانی صرفا خلاق برای تست‌زنی تربیت کنیم و از آموزش  مهارت‌های زندگی بازماندیم که وزارت علوم و سایر نهادهای مربوطه می‌توانند با استفاده از تجربیات حذف کنکور در سایر کشورها تحصیلات دانشگاهی هدفمندی را ایجاد کنند.

 فلاحتی اظهار کرد: پذیرش در دانشگاه صرفا با زدن یک تست عادلانه نیست و باید از مجریان کنکور سوال شود که چرا تغییری در روند اجرای کنکور ایجاد نمی‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!