جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶ / ۲۲:۳۷
کد مطلب: 42620
۱

نامتعادل شدن مغز با اعتیاد به اینترنت

میگنا: محققان کره‌ای پس از مطالعه بر روی ۱۹ داوطلب معتاد به اینترنت دریافتند که در مغز این افراد پس از استفاده فراوان از دستگاه‌های هوشمندی همچون تلفن همراه، تبلت و یا سایر سیستم‌های هوشمند انتقال‌دهنده‌های عصبی جدیدی ترشح می‌شود که فعالیت طبیعی مغز را مهار می‌کند.
پروفسور هانکوک سئو، متخصص نورو رادیولوژی از دانشگاه سئول معتقد است که افراد معتاد به درمان واکنش نشان می‌دهند و در صورت کاهش استفاده از تلفن همراه یا سایر وسایل هوشمند وضعیت انتقال‌دهنده‌های عصبی مغز آنها به حالت نرمال بر می‌گردد.
پروفسور سئو و همکارانش با استفاده از دستگاه تصویربرداری مغناطیسی آشکارکننده تغییرات متابولیکی مغز دریافتند که در مغز افراد معتاد به اینترنت میزان بیشتری انتقال‌دهنده عصبی ترشح می‌شود که به طور عمده با اعتیاد و سایر اختلالات روانی مرتبط است.

تمام داوطلبان مورد آزمایش در این مطالعه دارای میانگین سنی ۱۵ سال بودند که همگی آنها از نظر اعتیاد به اینترنت و استفاده کنترل‌نشده از تلفن‌همراه درمان شدند.

محققان معتقدند که اعتیاد به تلفن همراه و اینترنت با سایر بیماری‌های روانی از جمله افسردگی، خشونت و کم‌خوابی ارتباط دارد.
در این مطالعه برای اولین‌بار مشخص شد که اعتیاد به اینترنت در ترشح انتقال‌دهنده‌های عصبی مغز موثر است. خوشبختانه روند اعتیاد برگشت‌پذیر است و در صورت کنترل رفتارهای اعتیاد گونه تعادل انتقال‌دهنده های عصبی به حالت نرمال بر می‌گردد.
محققان معتقدند که مطالعات از این دست برای کشف عوامل مخرب سلامت روانی جامعه بسیار مهم است، چرا که اینترنت، این فناوری دنیای مدرن تقریباً همه ابعاد زندگی ما را در بر گرفته است.
 
مرجع : ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .