جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ / ۲۰:۴۴
کد مطلب: 42746
۱
تنها سرطان زنانه‌ای که واکسن دارد

ارتباط رفتارهای پرخطر جنسی و ابتلا به سرطان سیروکس

ارتباط رفتارهای پرخطر جنسی و ابتلا به سرطان سیروکس
به گزارش مهر دکتر حمیدرضا دهقان منشا در آستانه برگزاری کارگاه طراحی درمان (کانتورینگ ) سرطان های زنان براکی تراپی، اظهار داشت: سیروکس یا دهانه رحم محل اتصال دهانه رحم و رحم به شمار رفته و سرطان سیروکس در سنین ۵۰ سالگی بیشتر احتمال بروز دارد.

وی افزود: علائم این سرطان شامل خونریزی و لکه بینی بین دوران قاعدگی یا در زمان نزدیکی است همچنین درصورت پیشرفته بیماری مشکلاتی همچون کم‌خونی و علائم گوارشی همراه بیمار خواهد بود.

این متخصص رادیوتراپی و انکولوژی ادامه داد: زنان در سنین باروری بیشتر احتمال دارد که به این بیماری دچار شوند همچنین زنانی که ازدواج کرده نسبت به زنان مجرد بیشتر ریسک ابتلا به این بیماری دارند.

وی افزود: ویروسی به نام پاپیلوما عامل ایجاد این سرطان است و می‌توان از طریق واکسنی به نام گارداسیل با این سرطان مقابله کرد همچنین این سرطان تنها نوع سرطانی بوده که واکسن دارد.

دهقان منشا ادامه داد: رفتارهای پرخطر جنسی در تشدید بروز سرطان سیروکس یا دهانه رحم ارتباط مستقیم دارد. همچنین مبتلایان به این بیماری با دو روش درمان شوند مورد اول جراحی و دومین رادیوتراپی است که نوع درمان بستگی به پیشرفت بیماری دارند.

وی با اشاره به اینکه این بیماری در مراحل پیشرفته نیاز به رادیوتراپی و مکمل آن براکی تراپی دارند گفت: در کارگاه آموزشی سرطان سیروکس با استفاده از نرم افزارهای جدید کانتورینگ صورت می‌گیرند.

این متخصص رادیوتراپی و انکولوژی اضافه کرد: در دوره‌های مختلف برای متخصصین  رادیوتراپی و انکولوژی کارگاه های آموزشی برگزار می شوند و نحوه مشخص کردن مناطق درمانی برای رادیوتراپی با استفاده از تصاویر سی تی اسکن آموزش داده می‌شود.
وی گفت: همچنین در این کارگاه‌ها بهره‌گیری از نرم افزارهای درمانی برای بهبود کیفیت بیمار و کنترل این بیماری مدنظر قرار دارد و تمامی این موضوعات برای شرکت کنندگان توسط اساتید و صاحب‌نظران این حوزه آموزش داده‌ می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن