جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۵۳
کد مطلب: 42965
۱
مدیر یک سازمان مردم نهاد فعال در مبارزه با اعتیاد:

رشد اعتیاد زنان 16 تا 30 ساله و گرایش آنها به 'گل' نگران کننده است

رشد اعتیاد زنان 16 تا 30 ساله و گرایش آنها به
به گزارش میگنا سعید صفاتیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برای بانوان 16 تا 30 سال کسانی که مصرف کننده ماده مخدر «گل» هستند، باید فکری کرد چون همین موضوع موجب رشد اعتیاد در بانوان، از هم پاشیدن کانون خانواده ها و گرایش بسیاری از بانوان به مصرف این نوع از موادمخدر می شود.

صفاتیان درباره زنانه شدن چهره اعتیاد نیز تاکید کرد: زنان شدن اعتیاد یعنی اینکه بیش از 50 درصد معتادان در کشور بانوان باشند اما در هیچ جای دنیا این را نداریم شاید در برخی از کشورهای میزان زنان به 15 تا 20 درصد برسد. وی با بیان اینکه در ایران حدود 10 درصد از معتادان کشور را بانوان تشکیل می دهند، اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از بانوان از سن 20 سال به بالا به خاطر لاغری با استفاده از تبلیغات شبکه های اجتماعی و آرایشگاه ها به سمت موادی مانند شیشه می روند، که البته درمان این افراد بسیار سخت تر است چون حمایت های اجتماعی کمتری دارند و دیرتر به مراکز درمان مراجعه می کنند و بخاطر اعتیاد به فساد و فحشا کشیده می شوند. مدیرعامل موسسه دانش اعتیاد و روانشناسی ادامه داد: یک مشکل دیگر که درباره اینها رخ می دهد، این است که اگر این بانوان ازدواج کنند و باردار شوند بچه آنها هم اعتیاد دارد، که فاجعه دیگری به موضوع اعتیاد در کشور افزوده می شود.

وی تصریح کرد: اکنون 10 درصد معتادان و مصرف کنندگان موادمخدر در کشور زن هستند، پس باید برنامه ریزی به گونه ای باشد که از افزایش تعداد بانوان معتاد در کشور جلوگیری شود، البته دولت طرح کاهش 25 درصدی اعتیاد در طول برنامه ششم توسعه را پیش بینی کرده است که امیدواریم به موضوع اعتیاد بانوان نیز در این طرح نگاه ویژه ای شود.

صفاتیان ادامه داد: با استفاده از طرح کاهش 25 درصدی اتیاد در کشور می بایست 2،5 درصد اعتیاد در میان بانوان نیز کاهش داده شود، البته در طرح های اجرایی در کشور متاسفانه برنامه ریزی قوی وجود ندارد که بتوانیم کاهش آمار بانوان را داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: با تلاش همه مسئولان و متولیان امر مبارزه با موادمخدر بتوانیم علاوه بر پیشگیری، درمان و مقابله، جهت کاهش آمار معتادان و جلوگیری از افزایش مصرف کنندگان موادمخدر کشور گام های اساسی برداشت چون اعتیاد مادر آسیب های اجتماعی است و تمام عرصه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را تحت تاثیر قرار می دهد.
براساس آخرین شیوع شناسی اعتیاد در کشور، دو میلیون و 800 هزار نفر معتاد در کشور وجود دارد.

خبرنگار: مهناز بیرانوند
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو