شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۷
کد مطلب: 43184
۲

بیشترین ماده مخدر مصرفی در بین جوانان تهرانی

بیشترین ماده مخدر مصرفی در بین جوانان تهرانی
میگنا: فرید براتی سده معاون درمان و پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: تعهد اجتماعی و جامع از سوی دستگاهها در بحث پیشگیری از اعتیاد وجود ندارد.وی ادامه داد: این موضوع در کشور ما و تمام کشورهای جهان سوم وجود دارد که متاسفانه پیشگیری مغفول تر از درمان و بازتوانی است.
معاون درمان و پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی گفت: هزینه هایی که در بحث پیشگیری می کنیم کم است و امروز وقت آن رسیده با توجه به ظهور موادمخدر جدید به ویژه در بین جوانان، به محله، مدرسه و محل کار مراجعه کنیم.براتی با اشاره به وجود سند جامع پیشگیری از اعتیاد گفت: متاسفانه بودجه این سند هم کم است.با این حال برنامه های زیادی در بحث موادمخدر جدید داریم و در این زمینه به همکاری سایر دستگاهها نیاز است.

وی در مورد بیشترین ماده مخدر مصرفی در بین جوانان گفت: طبق نتایج یک نمونه گیری از تمام مناطق تهران که به صورت تصادفی به دست آمده، عمده ماده مصرفی بین افراد دارای اعتیاد به ویژه در جمعیت جوان، گل و مشتقات حشیش است.

معاون درمان و پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی از طرح توانمندسازی اجتماعی دانش آموزان برای پیشگیری از اعتیاد به عنوان یکی از این برنامه های حوزه پیشگیری در جوانان یاد کرد و گفت: بهزیستی با وزارت آموزش و پرورش برنامه های مشترکی در پیشگیری از اعتیاد دارد که از جمله آن می توان به مشارکت اجتماعی دانش آموزان اشاره کرد.

وی ادامه داد: این برنامه سال گذشته در یکهزار کلاس برگزار شد و هدف از اجرای آن، تربیت جنبه های اجتماعی و توانمندسازی اجتماعی دانش آموزان است.براتی گفت: همچنین در راستای اجرای برنامه های پیشگیرانه با آموزش و پرورش برنامه ای به نام «خانه و مدرسه» داریم که درحال اجرا است. 
وی افزود: البته برنامه های مبتنی بر موسسات و اجتماعات محلی(CBO) مردم نهاد در محله های شهری و روستایی همچنان در حال تقویت است تا از این طریق با شیوع مصرف مواد جدید نیز مقابله شود.
 
مرجع : فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.