پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۵
کد مطلب: 43389
۲
خوراکی‌های مفید برای مبتلایان به اختلال‌های خلقی خطرناک

موادغذایی مفید برای مبتلایان به اسکیزوفرنی

موادغذایی مفید برای مبتلایان به اسکیزوفرنی
میگنا: کاهش مصرف قند، کربوهیدرات و کافئین اولین مرحله کمک به کاهش علائم بیماری در مبتلایان به اسکیزوفرنی است. تعادل در مصرف مواد قندی و کربوهیدرات‌ها سبب تنظیم قند خون می‌شود. کارشناسان به افراد مبتلا به اختلال‌های روانی توصیه می‌کنند رژیم غذای متعادلی داشته باشند و از مصرف مواد قندی بیش از اندازه خودداری کنند.این بیماران نباید از موادی مانند آب نبات، کافئین، نوشابه، نان، کراکر و برخی از میوه‌ها استفاده کنند.
 
اضافه کردن خوراکی‌های حاوی اسید‌های چرب به رژیم غذایی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی بسیارمفید است و سبب کاهش علائم بیماری در آن‌ها می‌شود. از جمله مواد غذایی که حاوی اسید‌های چرب هستند می‌توان از ماهی‌های روغنی، آجیل و روغن زیتون نام برد که سبب کنترل بیماری در مبتلایان می‌شود.
 
افزایش میزان دریافت مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان نیز برای سلامت جسمی و روحی مبتلایان به اسکیزوفرنی بسیار مفید است و از آسیب دیدن سلول‌های عصبی مغز در اثر مصرف دارو‌ها یا زمان اوج حمله بیماری جلوگیری می‌کند. کارشناسان، مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های A، C و E، مانند لوبیا، انواع توت، سیب و آلو را بهترین روش برای دریافت آنتی اکسیدان‌های ضروری بدن می‌دانند.
 
کارشناسان همچنین توصیه می‌کنند افراد از مصرف مواد غذایی سوخته یا سرخ شده خودداری کنند، زیرا بر مغز اثر منفی می‌گذارد.
 
از مولتی ویتامین و مکمل‌های تغذیه‌ای حاوی نیاسین روزانه تحت نظارت پزشک استفاده کنید. کمبود نیاسین دربدن می‌تواند سبب اختلال‌های خلقی، توهم و افسردگی در افراد شود. به همین دلیل مصرف روزانه آن می‌تواند سبب کاهش علائم بیماری اسکیزوفرنی در مبتلایان شود.
 
افزون بر نیاسین سایر ترکیب‌های ویتامین B، مانند اسید فولیک نیز برای کنترل علائم بیماری و نتظیم هورمون‌های بدن به ویژه هورمون استرس بسیار مفید است.
 

کمبود ماده معدنی روی نیز می‌تواند سبب ابتلای افراد به بیماری‌های اعصاب و روان شود به همین دلیل پزشکان متخصص به افراد مبتلا به این دسته از بیماری‌ها، مکمل روی را تجویز می‌کنند و در نهایت مصرف کم گلوتن در رژیم غذایی یکی از راه‌های کاهش علائم بیماری اسکیزوفرنی در مبتلایان است. بیماران مبتلا به اختلال‌های روانی معمولا دچار حساسیت به گلوتن پروتئین موجود در گندم هستند.
 
به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند بیماران از مصرف مواد غذایی، چون نان، کراکرها، غلات، حبوبات، سس سویا، ماء الشعیر و سایر مواد غذایی که از ترکیب مخمر‌ها ایجاد می‌شوند، خودداری کنند.
 
کارشناسان به افراد مبتلا به اسکیزوفرنی و سایر اختلال‌های روانی توصیه می‌کنند در کنار درمان تحت نظر پزشک متخصص، حتماٌ رژیم غذایی خاصی داشته باشند و در صورت نیاز از مشاوره با کارشناس تغذیه بهره گیرند.

منبع: livestrong
مرجع : باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...