سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶ / ۲۳:۵۳
کد مطلب: 43535
۱

متخصصان مغز و اعصاب وارد مرحله درمان حاد بیماران نمی شوند

متخصصان مغز و اعصاب وارد مرحله درمان حاد بیماران نمی شوند
میگنا: دکتر بابک زمانی در حاشیه  دهمین کنگره استروک ایران اظهار داشت: علت قطع ارتباط این است که بسیاری از همکاران، دانشجویان و رزیدنت های ما وقتی به خارج از کشور می روند، به سطحی از کار می رسند که دیگر استفاده از آن سطح از پیشرفت با توجه به امکانات موجود در داخل امکان پذیر نیست. در نتیجه آنها یا باید پسرفت داشته باشند و در زمینه پایین تری کار کنند و یا اینکه باید برای کار کردن در آن سطحی که آموزش دیده اند، در خارج از کشور باشند. 

وی اضافه کرد: این مساله معضلی است که راه حل کوتاه مدت ندارد ولی ما هرساله سعی می کنیم تا آنجایی که ممکن است از بهترین متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور برای حضور در این کنگره دعوت کنیم تا بتوانیم از دانش آنها بهره مند شویم.  

زمانی گفت: ما ده ها متخصص استاد ایرانی در کشورهای مختلف دنیا داریم که بسیاری از اینها به دلیل نبود همین امکانات در سال های اخیر به خارج از کشور مهاجرت کرده اند. بنابراین امیدواریم بتوانیم ارتباطات بین المللی خود را به اندازه ای گسترش دهیم که امکانات داخلی به حدی برسد تا حداقل بخشی از این افراد به کشور بازگردند.  

رئیس دهمین کنگره استروک ایران اظهار داشت: تعداد متخصصان مغز و اعصاب کشور حدود ۱۰۰۰ نفر هستند که حدود ۴۰۰ نفر آنها کاملا فعال و درحال کار هستند. 

زمانی گفت: در رشته سکته مغزی نیز حدود ۱۵ نفر متخصص در کل کشور داریم که متاسفانه همان ۱۵ نفر هم در درمان مرحله حاد درگیر نمی شوند و بقیه متخصصان مغزواعصاب هم وارد این مرحله از درمان نمی شوند و بیشتر به درمان های سرپایی بعد از مرحله حاد می پردازند زیرا مراکزی که دارای امکانات درمان مرحله حاد سکته مغزی باشند، وجود ندارند. 

زمانی با بیان این که متخصصان مغزواعصاب زیادی داریم که علاقمند به ادامه تحصیل در رشته سکته مغزی هستند، افزود: برای جذب در این رشته باید امکانات لازم برای درمان مناسب در کشور فراهم شود اما اگر همین امکانات باشد و درمان سکته مغزی با شیوه مدرن در داخل کشور راه اندازی نشود، جذب دانشجو در این رشته، ادامه همان روشی خواهد بود که در دورترین شهرها دانشکده پزشکی بدون استاد و بدون امکانات تاسیس کردند. 
رئیس دهمین کنگره استروک ایران با اشاره به برگزاری این کنگره گفت: ما هرساله تلاش می کنیم ضمن گردهم آوری متخصصان مختلف در بخش اورژانس، پرستاری و طب فیزیکی در این کنگره، به این جنبه هم توجه داشته باشیم که از متخصصانی که نوک پیکان پیشرفت سکته مغزی در دنیا هستند، برای شرکت در این کنگره دعوت کنیم تا بتوانیم از دانش آنها بهره مند شویم. 

زمانی یادآور شد: دهمین کنگره استروک ایران از امروز دوم تا چهارم اسفند ماه در مرکز همایش های کتابخانه ملی در حال برگزاری است.
مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .