شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۳
کد مطلب: 43761
۰

کدام مردان بیشتر مبتلا به سرطان مثانه می‌شوند؟

کدام مردان بیشتر مبتلا به سرطان مثانه می‌شوند؟
میگنا: دكتر سلمان اسلامی در ارتباط با سرطان مثانه گفت: وجود خون در ادرار از نشانه های خطر ابتلا به سرطان مثانه است همچنین تکرر و سوزش ادرار، کمر درد و درد لگن از دیگر علائم خطر ابتلا به این سرطان به شمار می‌رود.
 
همیشه دلیل بروز سرطان مثانه مشخص نیست ولی سرطان مثانه با سیگار کشیدن، عفونت‌های انگلی، پرتو درمانی و قرارگیری در معرض مواد شیمیایی مرتبط است همچنین سرطان مثانه زمانی رخ می‌دهد که سلول‌های مثانه شروع به رشد غیر عادی می‌کنند.

این سلول‌ها به جای اینکه مانند گذشته رشد کرده و تقسیم شوند، دچار جهش‌هایی شده که باعث رشد خارج از کنترل و عدم مرگ آنها می‌شود. این سلول‌های غیر عادی یک تومور را تشکیل می‌دهند. همچنین احتمال ابتلا به سرطان مثانه در مردان بیشتر از زنان است.
 
اسلامی با اشاره به اینکه قرارگیری در معرض برخی مواد شیمیایی خطر ابتلا به سرطان مثانه را افزایش می‌دهد گفت: کلیه‌ها نقش کلیدی در تصفیه مواد شیمیایی مضر از جریان خون و انتقال آنها به مثانه را دارند که مواد شیمیایی مرتبط با خطر سرطان مثانه شامل آرسنیک و مواد شیمیایی مورد استفاده در تولید رنگ‌ها، لاستیک، چرم، منسوجات و محصولات رنگی هستند.

وی درخصوص سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان گفت: افرادی که قبلاً سرطان مثانه داشته‌اند، احتمال ابتلای مجدد آنها بیشتر است همچنین در صورتی که یک یا چند نفر از بستگان سابقه ابتلا به سرطان مثانه را داشته باشند، خطر ابتلا به این بیماری در فرد نیز بیشتر است، هرچند احتمال وقوع سرطان مثانه در بین اعضای خانواده نادر است.

متخصص کلیه و مجاری ادراری گفت: سیستوسکوپی، نمونه برداری، سیتولوژی ادارار و آزمایش های تصویربرداری از روش های تشخیصی سرطان مثانه هستند. پزشک معالج بر اساس صلاحدید و استفاده از روش های مورد نظر، نسبت به شناسایی مرحله سرطان اقدام می کند. پس از تشخیص، براساس درجه بندی سرطان با توجه به اینکه سرطان در مراحل اولیه یا پیشرفته باشد، درمان لازم انجام می‌شود.
 
مرجع : خبرگزاری فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد