کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

Do Have a Mental Disorder Called 'Selfitis'?

«سلفی» گرفتن به عنوان اختلال روانی تایید شد

تسنیم , 28 اسفند 1396 ساعت 10:03

تمایل به عکس گرفتن از خود یا همان «عکس سلفی» به‌عنوان اختلال روانی تایید شده و آن را «سلفیتیس» نامیده‌اند.


ميگنا: ثبت تصاویر سلفی امروزه به یکی از عادات جا افتاده بین جوانان تبدیل شده؛ عادتی که بی‌سروصدا در زمره اختلالات روانی قرار گرفته است. امروزه یکی از سرگرمی های بسیاری از مردم ثبت تصاویر سلفی و درج آن در صفحات شخصی خود در شبکه های اجتماعی است. این عمل از زمانی که گوشی های هوشمند به دوربین سلفی مجهز شده و این دوربین ها با پیشرفت تکنولوژی ارتقاء کیفیت پیداکردند؛ آغاز شد و در حال حاضر سلفی گرفتن برای بیشتر جوانان به عادت تبدیل شده است.

لازم به ذکر است؛ در سال 2014 احتمال بیماری Selfitis در بین دانشمندان مطرح شد اما به نتیجه ای نرسید. اخیراً و به صورت رسمی تایید شد که این افراد در معرض خطر اختلال روانی قرار دارند. Mark Griffiths نیز که یکی از مشهورترین پزشکان جهان در این زمینه است این موضوع را تایید می‌کند.

حال انجمن روانپزشکی آمریکا بیانیه جدیدی درخصوص افرادی که بیش از حد سلفی می‌گیرند منتشر کرده است. این انجمن، تمایل به عکس گرفتن از خود یا همان «عکس سلفی» را به عنوان اختلال روانی تایید و آن را با اصطلاح «سلفیتیس» یا Selfitis نوعی بیماری معرفی کرد.


تعریف سلفیتیس:
«تمایل وسواسی ـ اجباری برای گرفتن عکس از خود و فرستادن آن در شبکه‌های اجتماعی تا بتوانند کمبود عزت نفس و شکاف حاصل از فقدان صمیمیت را جبران کنند و در سه سطح رده‌بندی می‌شود؛ لب مرزی، حاد و مزمن.»

1- اگر روزی سه عکس سلفی از خود می‌گیرید اما آنها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نمی‌گذارید، در رده‌ سلفیتیس لب مرزی قرار می‌گیرید.

2- اگر روزی حداقل سه عکس از خودتان را به این شبکه‌ها ارسال می‌کنید، دچار اختلال سلفیتیس حاد هستید.

3- اگر اشتیاق غیرقابل کنترلی برای گرفتن روزانه شش عکس از خود و ارسال آنها را تجربه می‌کنید، شما دچار اختلال سلفیتیس مزمن هستید.

افرادی با مشخصه‌های «توجه‌طلب با اعتماد به‌نفس پایین»، «خودشیفته‌ها»، «افراد دوری‌گزین»، «افرادی که به دنبال آخرین مد هستند»، «وابستگی ایجاد شده به دنبال انتشار عکس و دریافت لایک» بیشتر درگیر این حالت هستند. این پدیده می‌تواند اختلال "خودشیفتگی ـ دیجیتالی" به همراه داشته باشد.
 

 


کد مطلب: 43800

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/43800/سلفی-گرفتن-عنوان-اختلال-روانی-تایید

میگنا
  https://www.migna.ir