يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 22 Apr 2018
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱ فروردين ۱۳۹۷ / ۱۹:۲۸
کد مطلب: 43812
۲

این آجیل ها سرطان زا هستند

این آجیل ها سرطان زا هستند
میگنا: عضو هیات علم دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: متاسفانه فروش فله ای آجیل ها، عرضه آجیل های کهنه را راحت تر می کند. اینگونه آجیل ها سمومی دارند که برخی از این سم ها سرطان زا هستند.

کوروش جعفریان افزود: برای استفاده از نمک و رنگ دهنده و طعم دهنده ها در آجیل ها از مغزهای کهنه تر استفاده می شود چراکه این افزودنی ها، مزه و مشکلات کهنگی آجیل را پوشش می دهد.

اگر سم آجیل های کهنه از نوع آفلاتوکسین باشد سرطان زا بوده و میزان بروز سرطان کبد را افزایش می دهد.وی تصریح کرد: بسیاری از مغزهایی که استفاده می شوند متاسفانه از نوع نامرغوب هستند و توصیه اکید می شود که مردم از مغزهای خام استفاده کنند. ترد بودن مغزها تا حدودی نشان دهنده تازگی آن است گرچه گاهی برخی سودجویان، آجیل ها را حرارت می دهند تا ترد شود.

جعفریان افزود: عرضه مغزها به صورت فله ای موجب می شود که تاریخ تولید و عرضه مغزها معلوم نباشد و برخی سودجویان محصولات سال گذشته را در کنار محصولات نوبرانه به مردم عرضه می کنند.وی یادآور شد: آجیل های شور نیز برای سلامتی مضر هستند و مبتلایان به فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت باید مراقب دریافت نمک از طریق آجیل ها باشند.

وی اضافه کرد: نمک، خطر سرطان معده، دیابت و پوکی استخوان را افزایش می دهد و می تواند تاثیرات منفی روی حوزه شناختی افراد داشته باشد.
وی تاکید کرد: رنگ افزوده شده به مغزها خطر بیماری های مزمن را افزایش می دهد.
مرجع : ایرنا
نام شما

آدرس ايميل شما

40 درصد از افراد مبتلا به اوتیسم هرگز صحبت نمی کنند
دانش‌آموزان در یک قدمی اعتیاد به فضاي مجازي
برای موفقیت در کنکور ریاضی ۹۷ از چه منابعی استفاده کنیم؟
چهار روش اشتباه برای جلب توجه
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد