جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۰
کد مطلب: 43954
۰

۱۸ دانشگاه ایرانی در جمع برترین های نظام‌ رتبه‌بندی تایمز

۱۸ دانشگاه ایرانی در جمع برترین های نظام‌ رتبه‌بندی تایمز
میگنا: به گزارش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، برپایه تازه‌ترین ویرایش سامانه «نما»، ۱۷ نظام گوناگون فراگیر رتبه‌بندی جهانی بررسی و جایگاه موسسه‌های ایرانی در آنها پایش و گزارش شده است.

در سال ۲۰۱۷ تعداد ۱۸ موسسه ایرانی در رتبه‌بندی جهانی در دانشگاه‌های «موسسه آموزش عالی تایمز» جزو برترین موسسات علمی قرار گرفته‌اند،‌ که این تعداد در سال ۲۰۱۶، ۱۳ موسسه ایرانی بوده است.

علاوه بر این ۸ موسسه ایرانی در نظام رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های جهان شانگهای جزو برترین‌ها قرار گرفتند که این تعداد در سال ۲۰۱۶، دو موسسه بوده است، همچنین ۵ موسسه در رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های «کیو.اس.»، ۲۲ موسسه در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر پایه عملکرد علمی یورپ، ۱۸ موسسه در رتبه‌بندی مرکز مطالعات علوم و فناوری «لایدن» و ۱۸ موسسه در رتبه‌بندی یو ـ مالتی‌رنک و ۶ موسسه در رتبه‌بندی عملکرد مقاله‌های علمی دانشگاه‌های جهان (تایوان) در سیاهه دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفتند.


بر پایه این گزارش ۱۳ موسسه ایرانی در رتبه‌بندی بهترین دانشگاه‌های جهان «یو. اس. نیوز»، ۸ موسسه در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان، ۱۰۵ موسسه در رتبه‌بندی موسسه‌های «سکیمگو»، ۱۱ موسسه در رتبه‌بندی دانشگاهی «راوند»، ۱۰ موسسه در رتبه‌بندی جهانی دانشگاهی «گرین‌متریک»، ۱۰۹ موسسه در رتبه‌بندی کیفیت پژوهش «آی. تی. یو.»، ۱۱ موسسه در رتبه‌بندی آوازه «رار»، یک موسسه در رتبه‌بندی «نیچر ایندکس»، و ۱۸ موسسه در رتبه‌بندی آسیایی «موسسه آموزش عالی تایمز» حضور داشتند. ‌

هنوز موسسه‌های ایرانی نتوانسته‌اند در فهرست ۳۰۰ موسسه برتر در رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه‌های جهان قرار گیرند. سامانه «نما» که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و با پشتیبانی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری راه‌اندازی شده به پایش و گزارش جایگاه علم، فناوری و نوآوری ایران در جهان می‌پردازد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "