يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 22 Apr 2018
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۸:۴۳
کد مطلب: 43984
۱

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند
میگنا: مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان می گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد.

همچنین این وضعیت موجب می شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما

40 درصد از افراد مبتلا به اوتیسم هرگز صحبت نمی کنند
دانش‌آموزان در یک قدمی اعتیاد به فضاي مجازي
برای موفقیت در کنکور ریاضی ۹۷ از چه منابعی استفاده کنیم؟
چهار روش اشتباه برای جلب توجه
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...