چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ - 18 Jul 2018
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۸:۴۳
کد مطلب: 43984
۱

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند
میگنا: مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان می گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد.

همچنین این وضعیت موجب می شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما

وجود خون در مدفوع می‌تواند نشانه یک بیماری کشنده باشد
هفت نشانه مهم و جدی که به شما میگوید بیماری قلبی دارید
اختلاف درآمد، معیار انتخاب رشته در آزمون‌ها است
نگاهی روان شناسی به موفقیت تیمهای غیر مطرح در جام جهانی 2018
نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند...