چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷ - 26 Sep 2018
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۸:۴۳
کد مطلب: 43984
۱

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند
میگنا: مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان می گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد.

همچنین این وضعیت موجب می شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌هایی برای داشتن روابط دوستانه بهتر
دبستان‌های کشور شکوفه باران شد
ساعات کار کارمندان تهران شناور شد
پیام‌های اخلاقی و تربیتی عاشورا
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!