شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ / ۱۹:۵۶
کد مطلب: 44240
۳

شبکه‌های اجتماعی سلامت روان بانوان را به خطر می اندازد

شبکه‌های اجتماعی سلامت روان بانوان را به خطر می اندازد
میگنا: کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند تنها یک ساعت گشت و گذار و حضور در شبکه‌های اجتماعی کافی است تا زنان به شدت دچار افسردگی، کاهش اعتماد به نفس و احساس بد بینی نسبت به ظاهر خود شوند.

بسیاری از زنان این روز‌ها به مطب جراحان مراجعه می‌کنند و خواستار دگرگون کردن چهره، جراحی بینی، انواع پروتزها، لاغری و مواردی از این دست هستند.
 
شبکه‌های اجتماعی و مشاهده عکس و تصویر میلیون‌ها انسان می‌تواند اثر‌هایی مخرب بر اعتماد به نفس زنان بگذارد. بیشتر زنان درکشور‌های مختلف دنیا این روز‌ها نگران و ناراضی از ظاهر خود و برداشت دیگران هستند.رژیم‌های غذایی بسیار سنگین و انواع جراحی‌های پر عارضه نیز به وسیله زنان تنها برای شبیه شدن به برخی مدل‌های غربی است.
 
زنان هزینه بسیار زیادی صرف محصولات آرایشی، کیف و کفش و البسه می‌کنند که تنها به دلیل تعقیب ستاره‌ها و افراد مشهور درشبکه‌های اجتماعی و البته بازاریابی موفق آنهاست. کارشناسان در یک طرح پرسشنامه‌ای از حدود ۱۰۰ زن درباره عادت آن‌ها در مطالعه شبک‌های اجتماعی، چون فیس بوک، اینستاگرام و مواردی از این دست سوال پرسیده‌اند.
 
زنانی که بیش از یک ساعت صرف حضور دراین رسانه‌های برخط می‌کنند بیشتر ازدیگران دچار افسردگی می‌شوند، مقایسه خود با سایر زنان به ویژه مدل‌ها با انواع لباس و آرایش‌های غُلُو شده همگی می‌تواند سبب از دست رفتن اعتماد به نفس و بروز افسردگی و خود کم بینی دربانوان شود.
 
کارشناسان اعتقاد دارند تا قبل از پیدایش شبکه‌های اجتماعی وضعیت سلامت روان بانوان درسراسر دنیا درحالت ایده آل و مناسب تری قرار داشته است و اکنون بسیاری از آن‌ها دچار آسیب‌های روانی شده اند.
 
بسیاری از زنان در زمان بررسی شبکه‌های اجتماعی خود را با دوستان، ستاره‌های سینمایی ومدل‌ها مقایسه می‌کنند و امکان دارد دچار سرخوردگی شوند و برای بهبود حال خود دست به کار‌های اشتباهی، چون جراحی‌های غیرضروری بزنند.

نتیجه این بررسی درکنفرانس سالانه انجمن روانشناسی انگلستان در ناتینگهام ارائه شده است.
 
 
منبع:Dailymail
مرجع : خبرنگاران جوان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.