کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

احساس تنهایی در کمین همه گروه‌های سنی است

خبرگزاری ایسنا , 18 خرداد 1397 ساعت 22:33

کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان اظهار کرد: فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط می‌تواند به کنترل احساس تنهایی کمک کند.


میگنا: کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان اظهار کرد: فراگیری مهارت‌های برقراری ارتباط می‌تواند به کنترل احساس تنهایی کمک کند.

شهره نصر، با اشاره به اینکه انسان یک موجود اجتماعی است که نیازمند روابط اجتماعی است، گفت: تنهایی و احساس تنهایی تعابیر متفاوت از همی دارند به طوری‌که زمانی صحبت از تنهایی می‌شود که فرد در اطراف خود کسی را نداشته باشد و به نوعی تنها زندگی کند اما مقصود از احساس تنهایی این است که ممکن است که فرد تنها نیست ولی احساس تنهایی می کند. احساس تنهایی در سالمندان می‌تواند باعث اضطراب و متعاقب با آن ایجاد اختلال در خواب سالمندان شود، نداشتن خواب کافی و با کیفیت می‌تواند باعث افسردگی و کاهش کیفیت زندگی و کاهش عمر افراد شود.

برای برطرف کردن احساس تنهایی در سالمندان باید شرایط زندگی آنها را تغییر داد، سالمندانی که به هر طریق توانسته‌اند فعالیت در شبکه‌های اجتماعی را قوی کنند دوستی‌های عمیق را در دنیای واقعی به دست بیاورند و به فعالیت‌های ورزشی و یا تورهای دسته جمعی گردشگری اتصال پیدا کنند، می‌توانند بر این احساس چیره پیدا کنند.

سالمندان با شرکت در فعالیت‌های اجتماعی می‌توانند اضطراب خود را تحت کنترل درآورند و این امر موجب می‌شود که خواب افراد سالمند بهبود و افسردگی آنها کاهش یابد.

سبک زندگی بهتر می‌تواند در زندگی افراد موثر باشد، احساس تنهایی در سنین جوانی و نوجوانی نیز می‌تواند ایجاد شود و این افراد باید مهارت‌های برقراری با افراد را فرا گیرند.

این افراد مهارت ارتباطی ضعیفی دارند و باید برای بهبود روابط اجتماعی خود خوب گوش کردن راکه یکی از راه‌های برقراری ارتباط است فرا بگیرند.


کد مطلب: 44489

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/44489/احساس-تنهایی-کمین-همه-گروه-های-سنی

میگنا
  https://www.migna.ir