سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۸
کد مطلب: 44515
۱
۱
نصرالله منصوری

۸۰ درصد خانواده‌های ایرانی طلاق عاطفی گرفته‌اند

روان‌شناس
۸۰ درصد خانواده‌های ایرانی طلاق عاطفی گرفته‌اند
به گزارش میگنا روزنامه وقايع اتفاقيه در يادداشتي از نصرالله منصوري نوشت: باتوجه به تحقیقات روانپزشکان و آنانی که با آسیب‌های اجتماعی از نزدیک در ارتباط هستند می‌گویند که در بسیاری از خانواده‌ها حتی ۲۰ دقیقه هم بین مرد و زن گفت‌وگویی صورت نمی‌گیرد و متاسفانه اگر گفت‌وگویی ما بین زوج‌ها وجود داشته باشد به متلک پرانی، فحش، تهمت، عصبانیت و... ختم می‌شود.

متاسفانه با توجه به اطلاعات به‌دست آمده از آمارها ۸۰ درصد از خانواده‌های ایرانی در شرایطی زندگی می‌کنند که زوج‌ها در طلاق عاطفی به سر می‌برند و این عدد نشان می‌دهد که تنها ۲۰ درصد از خانواده‌های ایران با یکدیگر ارتباط عاطفی دارند و در صلح و صفا با یکدیگر زندگی می‌کنند.

«گاندی» رهبر انقلابی هندوستان در سخنی به همسرش می‌گوید «تو مرا با تمام کاستی‌هایم بپذیر و من هم تو را با همه کاستی‌هایت می‌پذیرم و با گفت‌وگو و تعامل با یکدیگر زندگی کنیم.»

برای یک زندگی موفقیت‌آمیز که با صلح و عشق و دوستی همراه باشد باید به این گفته گاندی توجه کنیم که متاسفانه اگر به جامعه ایران نگاهی داشته باشیم می‌بینیم که هرچه به جلو حرکت می‌کنیم ارتباط بین خانواده‌ها بحرانی‌تر می‌شود.

با توجه به گفته معاون رییس‌جمهور مبنی‌بر اینکه اکنون در خانواده‌ها ۲۰ دقیقه در طول روز گفت‌وگو صورت می‌گیرد ولی در مقابل می‌بینیم که نزدیک به ۸۰ درصد خانواده‌های ایرانی با یکدیگر صحبتی نمی‌کنند و اگر هم گفت‌وگویی داشته باشند در جریان دعوا و حاشیه‌سازی و تهمت زدن به یکدیگر است. متاسفانه باید به این نکته نیز اشاره کنیم که مرد و زن در شرایطی با یکدیگر به زشتی و تندی صحبت می‌کنند که فرزندان‌شان شاهد این دعواها و تند مزاجی‌ها هستند.

نباید این نکته را فراموش کنیم که این فرزندان آنچه را که از والدین‌شان می‌بینند فرا می‌گیرند و در آینده همچنین رفتارهایی در خانواده‌ها ادامه خواهد داشت. متاسفانه مسئولان کشور آنچنان که باید به این آسیب‌ها رسیدگی نمی‌کنند.

درحال‌حاضر فرزندان کشور ما در شرایطی زندگی می‌کنند که نه‌تنها از والدین خود الگو‌برداری نامناسب می‌کنند بلکه با رها شدن در دنیای مجازی و استفاده از نرم‌افزارهای نامناسب که با سن نوجوانان ارتباطی ندارد دلیلی است که در آینده وضعیت بحرانی‌تر خواهد شد.

متاسفانه در بی‌خبری و به‌صورت خاموش در کشور ما نا امیدی کاملا ریشه کرده است و این احساس یاس و اینکه دنیا به‌آخر رسیده است در بین همه مردم ایران در حال اپیدمی شدن است و مسئولانی که می‌توانند در‌این‌زمینه فعالیت‌های مثبتی انجام دهند دست روی دست می‌گذارند و کاری انجام نمی‌دهند.

جامعه احتیاج به نگهداری دارد مانند خانواده‌ها و ارتباطات میان زن و مرد در خانواده ولی در مقابل می‌بینیم که خبر مثبتی در‌این‌زمینه به گوش نمی‌رسد.

در شرایطی به‌سر می‌بریم که وقتی کسی دروغ می‌گوید یا پرخاشگری می‌کند مردم می‌گویند که وضعیت همه در جامعه همین است و همه دروغ می‌گویند و همه بدرفتاری می‌کنند ولی باید خود مردم به واقعیت بیشتر نگاه کنند و بهترشدن وضعیت جامعه را از خودشان شروع کنند در غیر‌این صورت باید منتظر باشیم که مسئولانی مانند معاون رییس‌جمهور هر سال این ۲۰ دقیقه زمان گفت‌وگو در خانواده‌ها را با کاهش اعلام ‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
این آمار دادن ها کمر مردم را شکسته ،یه وقتی آمار دادند دختران مجرد اینقدر باعث شد اکثر خانواده های پسر متوهم شوند و آمارهای دیگه....... این آمارها به چه درد مردم عادی میخورد جز اذیت شدند
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند