شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۴ تير ۱۳۹۷ / ۰۰:۴۷
کد مطلب: 44623
۱

۵ ماده غذایی که هنگام بیماری نباید بخورید

۵ ماده غذایی که هنگام بیماری نباید بخورید
قهوه
وقتی احساس می‌کنید حالتان خوش نیست یا ناراحتی در معده دارید بهتر است از مصرف قهوه پرهیز کنید؛ زیرا قهوه ذاتاً مدر است و باعث می‌شود بیشتر نیاز به دفع ادرار پیدا کرده و بدنتان دهیدراته شود. عدم آب رسانی کافی به بدن حالتان را بدتر می‌کند زیرا دهیدراته شدن بدن، سیستم بدنتان را در مبارزه با ویروس‌ها یا سایر عفونت‌ها ناتوان می‌کند. زمانی که اسهال یا استفراغ دارید نیز اصلاً نباید کافئین مصرف کنید زیرا هر دوی این حالت‌ها به خودی خود باعث می‌شوند مایعات بدن را از دست بدهید.

آب پرتقال
عاشق آب پرتقال هستید چون هم خوشمزه است و هم منبع خوبی از ویتامین C. خب تقریباً همه آب پرتقال دوست دارند اما اگر زمانی که ناخوش هستید هم آب پرتقال بنوشید به نفعتان نیست. زیرا آب پرتقال، قند زیادی دارد که می‌تواند توانایی گلبول‌های سفیدتان را کاهش بدهد. اگر سرفه می‌کنید، گلودرد دارید یا سرما خورده‌اید آب پرتقال به گلویتان آسیب خواهد زد و پروسه‌ی درمان را طولانی‌تر خواهد کرد.

شیرینی
مصرف قندهای تصفیه شده می‌تواند سلول‌های سفید را موقتاً سرکوب کرده و توانایی آن‌ها را برای مبارزه با باکتری‌ها کم کند. تا چند ساعت بعد از خوردن خوراکی‌هایی چون کیک و کلوچه و آبنبات، سیستم ایمنی‌تان ضعیف‌تر می‌شود و توان کمتری برای جنگیدن با میکروب‌هایی که بیمارتان کرده خواهد داشت. پس، از مصرف شیرینی‌ها چشم‌پوشی کنید تا به بدنتان کمک کنید زودتر بهبودی پیدا کند.

شیر
اگر سینوس‌ها یا بینی‌تان گرفته از مصرف شیر یا سایر محصولات لبنی خودداری کنید تا بهتر شوید. فرآورده‌های لبنی، مخصوصاً شیر می‌توانند باعث شوند ترشحات موکوس یا خلط بیشتری تولید کنید. خیلی از افراد متوجه می‌شوند که با مصرف شیر، ترشحاتشان غلیظ‌تر و آزاردهنده‌تر می‌شود.


تنقلات ترد و خشک
در زمان بیماری از مصرف چیپس و پفک و ... نیز اجتناب کنید زیرا بافت زبر این خوراکی‌ها باعث می‌شود حلقتان تحریک شده و دوره‌ی درمانتان بیشتر شود.
مرجع : تبیان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .