جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۷:۰۸
کد مطلب: 44967
۰
طیبه سیاوشی:

وجود جریان‌های سازمان یافته در فرایندِ انتقال مهاجران به تهران

وجود جریان‌های سازمان یافته در فرایندِ انتقال مهاجران به تهران
به گزارش خبرنگار ایلنا، هفته گذشته شهردار تهران در اولین نشست خبری خود وعده داد که تا یک سال دیگر چهره شهر را از متکدی پاک خواهد کرد. طیبه سیاوشی (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی) در پاسخ به این سوال که چه نظری در خصوص اظهارات اخیر شهردار تهران دارد و آیا این اقدام شدنی‌ست یا خیر؟ از اینگونه رویکردها انتقاد کرده و گفت: همانطور که بارها گفته‌ام اینگونه اقدامات قهری جواب نمی‌دهد.

نمی‌توانیم و نتوانستیم مرزهای کشور را مدیریت کنیم
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورا با بیان اینکه نمی‌توانیم و نتوانستیم مرزهای کشور را مدیریت کنیم، افزود: مسئله از همانجا (مرز) شروع می‌شود. به تازگی جلسه‌ای با فرماندار شهرری داشتیم، او تعریف می‌کرد که عده‌ای را دیده که در منطقه چادر زدند. وقتی از آنها سوال کرده که چرا در اینجا چادر زده‌اید. پاسخ دادند:"شما چه کاره هستید؟ ما از مرز تا تهران آمده‌ایم و کسی جلوی ما را نگرفت." به همین دلیل مسئله اساسی، بحث مرزها است. تا  وقتی مرزها کنترل نشود، روند حرکت جمعیت به سمت پایتخت ادامه خواهد داشت. تعداد زیادی از این جمعیت به صورت سازمان یافته به سمت تهران حرکت می‌کنند.

 وجود یکسری جریان‌های سازمان یافته در فرایندِ انتقال مهاجرین
وی با تاکید بر وجود جریان‌های سازمان یافته برای انتقال مهاجرین به داخل شهر تهران، افزود: به نظر ما یکسری جریان‌های سازمان یافته در این فرایند وجود دارد. بیش از بیست کودکِ ۹ تا ۱۰ ساله را در داخل  یک خودرو جمع کرده و با سرعت‌های  وحشتناک که تا ۲۰۰ کیلومتر در ساعت هم می‌رسد، از مرز به تهران می‌آورند.
وی ادامه داد: بعد از اینکه این کودکان به تهران آمدند، زیر دستِ پیمانکاران شهرداری زباله‌گردی کرده یا در  کارگاه‌های تفکیک زباله کار می‌کنند. مشخص است که این فرایند سازمان یافته است.

شهرداری یک پایه آسیب‌های اجتماعی است
سیاوشی با انتقاد از رویکرد شهرداری  تهران نسبت به آسیب‌های اجتماعی افزود: شهرداری خود یک پایه این  آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود. این کودکان زیردست پیمانکاران شهرداری کار می‌کنند. من تصور می‌کردم شاید با تغییر مدیریت شهری این رویکرد عوض شود اما از آنجا که سیستم پسماند تغییری نکرده و این کودکان کارگر ارزان محسوب می‌شوند، این فرآیند کماکان ادامه دارد.

کودکان؛ مریض شده، ایدز می‌گیرند و در محل‌های تفکیک زباله دفن‌شان می‌کنند
وی با اشاره به شرایط نامساعد زندگی کودکان زباله گرد گفت: شرایط کودکان زباله‌گرد بسیار حاد گزارش می‌شود، این کودکان مریض شده، ایدز می‌گیرند و همان جا (محل های تفکیک زباله) دفنشان می‌کنند. روستائیان اطراف گود محمودآباد مدام از شرایط منطقه شکایت می‌کنند و اذعان می‌کنند که حداقل انتقال ایدز از گودال‌ها را کنترل کنید تا به ما سرایت نکند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه نگاه‌ها به مسائل آسیب‌های اجتماعی در مدیریت شهری مربوط به گذشته و قدیمی است، افزود: مجمع نمایندگان تهران در آینده با شهردار تهران ملاقات خواهند کرد و در مورد و مسائلی که درباره مشکلات تهران وجود دارد با ایشان صحبت خواهیم کرد. در بازدیدی که ما از منطقه ۱۸ داشتیم، متوجه شدیم که چه شرایط نامساعدی در این منطقه وجود دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند