چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۸:۱۹
کد مطلب: 45081
۰
۱
روش دور زدن کنکور و فروش صندلی‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی

ژن‌های خوب بدون کنکور پزشک می‌شوند!

ژن‌های خوب بدون کنکور پزشک می‌شوند!
خبرگزاری فارس: موضوع شرکت در کنکور و پذیرش در یک رشته خوب همیشه یک دغدغه مهم و بزرگ برای خانواده‌ها بوده و هست. در سال‌های اخیر هم تمایل به شرکت در رشته‌های تجربی و پزشکی بیشتر شده است و همین موضوع هم باعث ایجاد حواشی و بحث‌هایی در اینباره بوده است.
شایعاتی از قبیل تقلب و فروش صندلی‌های دانشگاه که همیشه برای شکت کنندگان در کنکور دلهره آور بود است، این که کسی بتواند با پول 600 هزار نفر را دور بزند و یک راست برسد به آخر داستان؛ حالا بحث جدیدی هم در اینباره مطرح شده است و آن هم حضور ژن‌های خوب در دانشگاه‌های علوم پزشکی و تحصیل در رشته‌های پزشکی است. 

طبق اظهارات مجید حسینی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرزندان دیپلمات‌ها می‌توانند در دانشگاه‌های خارج از کشور بدون آزمون وارد و مشغول تحصیل شوند. همین افراد بعد از گذراندن 36 واحد طبق توافق‌نامه‌ای که وزارت بهداشت با دانشگاه مبدا منعقد کرده است، مجاز هستند که تحت عنوان دانشجوی خارجی از دانشگاه‌های خارجی به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران منتقل و بقیه تحصیل را در داخل کشور انجام دهند.

به گفته این استاد دانشگاه تهران؛ ژن‌های خوب با مبلغی در حدود هر ترم 20 میلیون تومان یک صندلی پزشکی را اشغال می‌کنند؛ البته این مسئله درباره دانشجویان عادی هم صادق است. کسانی که از توانایی خوب مالی بهره‌مند هستند نیز می‌توانند به همین روش در یکی از دانشگاه‌های درجه چندم یکی از کشور‌های همسایه و نهایتا قبرس پذیرش شوند و بعد از گذراندن این 36 واحد تمام 600 هزار نفر شرکت کننده در کنکور را دور بزنند و به عنوان مهمان ویژه در یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور مشغول به تحصیل در رشته پزشکی شوند.  با این تفاوت که هزینه این افراد که از ژن‌های نیمه خوب هستند بالغ بر ترمی 100 میلیون تومان خواهد بود که توسط وزارت بهداشت دریافت می‌شود.
البته آنچه شنیده می‌شود حاکی از آن است که قرار است این تفاهم‌نامه وزارت بهداشت شامل‌ حال رشته دیگری نظیر داروسازی و دندانپزشکی هم بشود.  

از طرفی نکته جالب آنکه این افراد برای تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور ارز دولتی هم دریافت می‌کنند که این در مجموع تعداد نفرات تحصیل کننده در این دانشگاه‌ها، عدد قابل توجهی خواهد بود.

فیلم اظهارات مجید حسینی استاد دانشگاه تهران است که پرده از این اتفاق برداشت را در لينك زير بينيد:
**اينجـــــا
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Ukraine
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و آرزوی توفیق
متأسفانه با ابلاغیه جدید وزارت بهداشت، مبنی بر تسهیل انتقال دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته‌های دندانپزشکی و پزشکی، کشورهایی نظیر هند، قبرس، فیلیپین، بلاروس و ... به داخل کشور، این افراد بعد از دو ترم (یک سال) و کسب معدل بالای 15، به دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی داخل منتقل می‌شوند. این امر بدون افزایش زیرساخت‌های فیزیکی و تأمین هیأت علمی مناسب، در حال انجام است. پذیرش افرادی که به دلیل ضعف علمی و استعداد پایین، در آزمون سراسری کنکور داخل کشور دارای رتبه‌های نجومی بودند و صرفا با اتکا به بنیه مالی والدین خود قصد ورود به رشته‌هایی را دارند که با جان و سلامت مردم در ارتباط است مفهوم عدالت و عقلانیت را زیر سؤال می‌برد. حال سؤال اینجاست؛ آرزوی پزشک شدن بیش از 600 هزار دانش‌آموز تجربی که توانایی رفتن به خارج و صرف هزینه‌های آن‌چنانی را ندارند؛ چه خواهد شد. آیا در جمهوری اسلامی که روزی عدالت و حمایت از حقوق مظلوم و مستضعف شعار اصلی آن بود، کار به‌جایی رسیده که در آن پول و ثروت مجوز بازی با جان و سلامت مردم را می‌دهد؟ چرا در ذهنیت فرزندان این مرزوبوم این تفکر القا می‌شود که ثروت شاه‌کلید دستیابی به هر خواسته‌ای، هرچند نامشروع است.
با سپاس
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...