سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ / ۱۷:۴۸
کد مطلب: 45307
۱
پر جنب‌وجوش‌ترین دانشجوها دانشجویان پزشکی هستند

دانشجویان خارجی برای کدام رشته‌های پزشکی به ایران می‌آیند؟

دانشجویان خارجی برای کدام رشته‌های پزشکی به ایران می‌آیند؟
محمدرضا دارابی در خصوص ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی در جذب دانشجویان خارجی گفت: در تمام رشته‌هایی که مجوز داریم می‌توانیم ۳۰ درصد دانشجوی خارجی بگیریم اما مصوبه ما ۲۰ درصد است؛ بنابراین اگر ۱۰۰ دانشجوی پزشکی بگیریم ۲۰ نفر می‌توانند خارجی باشند.   در حال حاضر حدود ۳۰۰ دانشجوی بین‌المللی داریم.

وی در خصوص تاثیر شرایط ایجاد شده پس از خروج آمریکا از برجام  در روابط دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه‌های خارج از کشور اظهار کرد: عمده دانشجویان ما از کشورهای عراق، لبنان، سوریه، تاجیکستان و... هستند و ارتباطات ما با این کشورها همچنان قوی است و مشکلی نداریم.  


موظفیم به اندازه یکسال دارو دپو کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: همچنین وزیر بهداشت گفته است مشکلی از نظر دارو نخواهیم داشت و دارو را بر اساس  دلار ۴۲۰۰ تومان از طریق واسطه‌ها تأمین خواهیم کرد و ما موظف هستیم  به مدت یک سال ملزومات پزشکی و دارو را دپو کنیم تا مردم مشکلی نداشته باشند.

دارابی ادامه داد: البته این موضوع در خوراک، پوشاک، ماشین و... تاثیر گذاشته است و در جامعه پزشکی هم بی تاثیر نیست، اما آنقدر که در جامعه تأثیر گذاشته روی دانشگاه‌ها و حوزه سلامت اثر نداشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشجو عنصری پرسشگر پر جنب و جوش و دنبال پاسخ است. به همین دلیل دانشگاه‌ها همیشه منشا تحرکات بوده‌اند؛ در دوران انقلاب عمده حرکت‌های مردمی از دانشگاه شروع شده است درست است که در قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ حرکت مردمی آغاز و سپس مراسم‌های چهلم برگزار شد اما استمراراین جریان در دانشگاه‌ها بود. در حال حاضر هم حرکت‌های انقلابی در دانشجویان دیده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مهندس بازرگان که می‌گفتند " پر جنب‌وجوش‌ترین دانشجوها دانشجویان پزشکی هستند اما بعد از فارغ التحصیلی آن‌ها، پست‌های اجرایی و سیاسی در اختیار دانشجویان سیاسی قرار می‌گیرد". دلیل این موضوع این است که دانشجویان پزشکی بعد از فارغ التحصیلی جذب بازار کار و مطب می‌شوند و کمتر به فکر کار سیاسی و اجرایی هستند. اکثر وزرا، فرمانداران و... مهندس هستند.
 
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!