به گزارش دیلیمیل، نتایج یک بررسی نشان داده است، نیم ساعت آنلاین بودن کودکان در طی روز برابر با افزایش دو برابری میل آنها به خوردن غذاهای چرب و پرکالری نظیر فستفود است.
این بررسی بیانگر آن است، اگر آنلاین بودن کودکان به 3 ساعت در روز برسد، میل خوردن غذاهای فستفودی در آنها نه تنها به 4 برابر افزایش مییابد، بلکه آنها والدین خود را مجبور به قبول درخواست مدنظر خود میکنند.
دادههای منتشر شده از سوی موسسه بهداشت و سلامت انگلیس تأیید میکند، بیش از 80 درصد کودکانی که در فضای نت حضور دارند، از چاقی و اضافهوزن مفرط رنج میبرند.
کارشناسان باور دارند، این یافتهها شواهد رو به رشدی است که نشان میدهد، عوامل متعددی در مصرف غذاهای فستفود و پرکالری توسط کودکان نقش دارند.
پژوهشگر ارشد این مطالعه میگوید: «تحقیقات بیشماری تأییدکننده این موضوع است که میان مصرف غذاهای فستفودی و کاذب و ابتلا به سرطانهای سینه، روده و بیش از 13 سرطان دیگر ارتباط مستقیم وجود دارد».
محققان دانشگاه لیورپول و مرکز تحقیقات سرطان انگلیس با تحت نظر قرار دادن بیش از 2 هزار و 500 کودک 7 تا 11 سال دریافتند، کودکان بیش از 16 ساعت در هفته آنلاین هستند و حدود 22 ساعت در هفته تلویزیون تماشا میکنند.
جیتسنا وهرا، نویسنده این پژوهش از موسسه سرطان انگلیس میگوید: «چاقی پس از دخانیات بزرگترین علت قابل پیشگیری از سرطان در انگلستان است».